Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lažno pretstavljane kao policajac i traži pare

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69961
Players nickname
Miroljub Gastrobic
Suspect ID
67372, 68448, 67426
Date of violation
Jan 12, 2025
Time of violation
22:02
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=5YHgY2VzTtE&ab_channel=TomasGigicovic

Stefan Tovell

Player
Player
3 osobe zaustavljaju mene i mog drugara tj prvo mene pa tek onda mog drugara 15 min kasnije.Pretstavljaju se kao LSPD njih 3 i izmisljaju nesto kako bi uzeli pare.Meni su rekli da moram da idem u zatvor zbog oruzija a ja imam dozvolu i svo oruzije je legalno kupljeno u radnji sa svojim registarskim brojom, a mom drugaru su rekli kako je ucestvovo u ilegalnim situacijama a on je 3 level (tj 3 godina na rp) on ima dozvolu za vozilo i nikakvo oruzije niti pancir niti bilo sta sto bi bilo ilegalno da nema dozvolu i od njega trazi isto kao i od mene 50k da ga nebi poslao u zatvor. Molim vas da se ovo sto pre resi jel ima ljudi koji ce tako lose proci i dati svoje pare a da ni neznaju. I pritom smo posle toga otisli u vladu kao i u LSPD da se zalimo i svi su nam rekli da to nisu njihovi ljudi vec da se lazno pretstavljaju.

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Pre nego sto pocnem da pregledam ovu zalbu, ispravite format. Procitajte pravila za podnosenje zalbe.

Rok 12h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom