Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50765
Players nickname
Vlajs Shelby
Suspect ID
21417,30389,41436
Date of violation
Jan 13, 2025
Time of violation
12:14
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=5QNT0D_iGMo

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Ako bude potrebno popisacu za svakoga koje pravilo krsi... Al mislim da se jasno vidi na snimci.

Znaci nas 7 vozi karavan a njih 3 supermena konstanstno se zabijaju u vozila pokusavaju da nas izguraju i nemaju strah za svoj zivot, u pratnji su 3 nasa vozila, canis kamacho, sultan classic i albany cts-v staju na sred auto puta ispred kamiona i ne boje se da ih kamion pregazi, niti su nam izdali naredbu da se zaustavimo niti nam broje. Ovo nije prva situacija i od danas cete redovno da dobijate POV posto ne znaju da igraju po pravilima.

ID 21417 VDM + G.P 6.15 + FEAR RP
ID 30389 FEAR RP + G.P 6.15
ID 41436 VDM

madex

Player
Player
6.15 je dozvoljen na karavanima, tojest kradje karavana, i ocigledno tvoj na 0:15-0:19 udara mene ne ja njega 0:30 iam pov da je vsync na mom povu ja tebe nisam udario al to nije vdm svjd 2 na 3 nije fear. to je to od mene neka ostalo admin pogleda. takodje 0:40 da se kazni za vredjanje 50887 vredja nam mamu. i takodje ni u jednom trenutku nas nije bilo 3 odjednom na jednom mestu tako da ovo nije report na fam
pov vsync

Last edited:

Andrei Vasquez

Player
Player
6.15 je dozvoljen na karavanima, tojest kradje karavana, i ocigledno tvoj na 0:15-0:19 udara mene ne ja njega 0:30 iam pov da je vsync na mom povu ja tebe nisam udario al to nije vdm svjd 2 na 3 nije fear. to je to od mene neka ostalo admin pogleda. takodje 0:40 da se kazni za vredjanje 50887 vredja nam mamu. i takodje ni u jednom trenutku nas nije bilo 3 odjednom na jednom mestu tako da ovo nije report na fam
pov vsync
Brate moj,ja koliko vidim ti se zalio nisi niti imas celi pov,a ako ga imas okaci ako sam ja nesto skrivio spreman sam da odgovaram za to i uz to okaci sebe kako pijes magnezijum i pazi da ne dobijes vitaminozu nije zdravo puno magnezijuma,spreman sam da odgovaram za to za razliku od vas.Na 0:40 su tvoje insinuacije,uopste se ne razume jasno sta sam ja rekao.Napisao sam vec u pocetku poruk,ako imas dokaz okaci me.LP

Grace Shelby

Player
Player
pov vsync
Ja ovdi ne vidin nigdi krađu karavana već masovno kršenje pravila s vaše strane..Vi izadjete na sred ceste s pištoljem i pucate po kamionu dok ovaj drugi radi vdm..pokrij se ušima i šuri..da imaš pov nebi kačio reklamu od 8 sekundi..

madex

Player
Player
Ja ovdi ne vidin nigdi krađu karavana već masovno kršenje pravila s vaše strane..Vi izadjete na sred ceste s pištoljem i pucate po kamionu dok ovaj drugi radi vdm..pokrij se ušima i šuri..da imaš pov nebi kačio reklamu od 8 sekundi..
Pa kupi naocare jer ne vidis lepo pucamo u crveni kamion. Sto je karavan ne znam ni to dal znas. Vi ste vozili karavan nase porodice su u ratu mi pucamo na vas vi nas udarate kamionom/autima. Kraj price pali ste na karavanu i tjt.

Grace Shelby

Player
Player
Pa kupi naocare jer ne vidis lepo pucamo u crveni kamion. Sto je karavan ne znam ni to dal znas. Vi ste vozili karavan nase porodice su u ratu mi pucamo na vas vi nas udarate kamionom/autima. Kraj price pali ste na karavanu i tjt.
Okači pov i nek admin odluči !!!

Sova Avos

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 41436 i ID 30389 ce biti kaznjen za Car Ramming (CR)
Za karavan ne vazi G.P 6.15 za dvije neprijateljske familije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom