Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Papic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:4-8h
5. Vaš Discord: .fulex
6. Vaše ingame ime: Aleksandar Papic
7. Vaš ID: 25003

Dodatne informacije

1. Lider za..... SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Pre svega iskustvo te kao admin te kao lider LSPD-a SAHP-a a i FIB-a, posto u zadnjem mandatu vodjenja SAHP-a sam imao problema sa ooc stvarima te sam u drugom mandatu morao traziti disband radi odsustva, sada imam veliku zelju ponovo voditi ovu organizaciju i voditi je kako treba i puna 2 meseca.

-Sa sahpom ima mnogo mogucnosti pogotovo sto zauzima gornji deo mape sto omogucave razne roleplay situacije i omogucava razne akcije i saradnje sa Fib-om ng-om

-Vec imam ljude koje bi zaposlio u organizaciji koji bi olaksali rad organizacije takodje su svi oni iskusni u svom poslu i na mestima HC-a svi ti ljudi su bili visoki cinovi i dobro poznati su ljudi u State-u

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Pre svega imali bi vece ljudstvo sto bi pomoglo u kontroli ovog regiona radi njegove velicine neophodno je imate veliki broj zaposlenih i veliki broj patrola

-Off road jedinica imali bi ljude koji bi patrolirali u predelima brda i planina jer je takvih mesta mnogo u reonu SAHP-a a i takodje je visok nivo kriminala na mestima poput tih

-Ispitivanja za organizaciju bice detaljna isto tako primeri bi bili glavna stvar u ispitivanjima jer je lakse primeniti u rp neke primere nego same definicije

-Sa kadetima bi u pocetku isle HC radi boljeg ucenja posla sto bi im dosta pomoglo oko ucenja

-Uvek bi imali nekog od HC aktivnog kako bi u svakom trenutku mogao da pomogne svim zaposlenima

-Bolji odnosi sa drugim organizacijama bi takodje dosta pomogli organizaciji

-Svaki vid svadje ili toxicnosti bice sankcionisan

-Moje iskustvo poznavanja organizacija kao sto su SAHP LSPD I FIB bi pomoglo vodjenju ove organizacije i organizaciju bi ucinilo boljom i organizovanijom!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom