Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Masovno krsenje pravila | ID 57597

Your ID
0000
Players nickname
Nije Dostupno
Suspect ID
57597
Date of violation
Jan 13, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=idLWOZm9H18

Trigger51955

Makedonec
Player
Igrac sa ID 57597 masovno krsi pravila Grand RP servera i zahtevam da se kazni.
Pravila koje prekrsio.Ima jos IC:

Hvala na citanju.

Last edited:

Jakii Sopranoo

Player
Player
Brate mili, kako ti se da….
Htio bi jos rec da prvo procitas zalbe pa onda kacis jer pretpostavljam da si ti ta ista osoba koja me stavljala u naslove odredjenih zalbi gdje ja nisam nikakvo pravilo krsio samo kako bi mi pokusao smjestiti ban, no dobro to sto tebe cini sretnim je na zalost tvoja sramota samo.
Tih par zalbi koje imam nisu mass rule brake i jos u svim tim zalbama di ste mene stavljali u naslov na kraju nisam ni kaznjen hahahah
I htio bi dodati jos da od tih kazni je jedna isto tako i skinuta by Abraham.

Uzivaj i nađi neke normalnije stvari koje ce te ciniti sretnim.

Trigger51955

Makedonec
Player
Brate mili, kako ti se da….
Htio bi jos rec da prvo procitas zalbe pa onda kacis jer pretpostavljam da si ti ta ista osoba koja me stavljala u naslove odredjenih zalbi gdje ja nisam nikakvo pravilo krsio samo kako bi mi pokusao smjestiti ban, no dobro to sto tebe cini sretnim je na zalost tvoja sramota samo.
Tih par zalbi koje imam nisu mass rule brake i jos u svim tim zalbama di ste mene stavljali u naslov na kraju nisam ni kaznjen hahahah
I htio bi dodati jos da od tih kazni je jedna isto tako i skinuta by Abraham.

Uzivaj i nađi neke normalnije stvari koje ce te ciniti sretnim.
A sto brate sta ti je?

Martin Doved

Player
Player
SINE EVO JA CU TI NAPISEM PA NEK ME BANUJU ISK ME BOLI KURAC/// VIDI KACIS A NEZNAS NI SAM I MENI SU TAKO NABILI BANN PA ME ISK SAD BOLI KURAC ZA SVE A TO STO SI MAJMUNCINA DA KACIS ZA OVO PO SEREM TI SE U ZIVOT DABOG DA TI KONJ JEBO MAJKU KRVAVIM KURCEM

Trigger51955

Makedonec
Player
SINE EVO JA CU TI NAPISEM PA NEK ME BANUJU ISK ME BOLI KURAC/// VIDI KACIS A NEZNAS NI SAM I MENI SU TAKO NABILI BANN PA ME ISK SAD BOLI KURAC ZA SVE A TO STO SI MAJMUNCINA DA KACIS ZA OVO PO SEREM TI SE U ZIVOT DABOG DA TI KONJ JEBO MAJKU KRVAVIM KURCEM
1.Ko te pitao?
2.Kurac me boli dali te banali ili ne.
3.Ako si banan i te boli kurac za sve tada se ne pertljaj.

Top Bottom