Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
25959
Players nickname
Ljubisa Tsuji
Suspect ID
32
Date of violation
Jan 13, 2025
Time of violation
18:36
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=opaREo5lbTM

Ljubisa

Player
Player
Dobro vece Mujo i Abrahame vec je bila aktuelna tema sto se tice ovog ID-a tokom aprila 2022.Tyler Haze ID 32 novembra 2021. godine dobija blacklistu od strane Mazhora za trashtalking zbog toga sto je vredjao Mazhorovu devojku.Posle 5 meseci moljenja za unban 29.04.2022. dobija unban od strane Mazhora kao i ostala ekipa iz Vendette koji su dobili za istu stvar.Posle 5 meseci dobijanja unbana dolazimo u situaciju da se smeje kako mu ljudi cituju u familiji i da tokom informala jedno od njih baca rakete prema Hydri,
Approved - Unban appeal - trash talk 11/2021 - link njegovog appeala
Watch raketa | Streamable - Ovde se vidi da covek iz Vendette puca rakete ka Hydri
- U toj slici se vidi da se Tyler smeje na to sto je Josip Darkin I 8597 napisao
- Preko logova se moze proveriti za ime i prezime da je bio u familiji dok nije dobio ban a sad preti po forumu da ce opet grifati sa citom
V family

halaz

Player
Player
Jbg ja ti kazem kako jest, na tebi je hoces li vjerovati ili ne. Nemam ja nista od toga da nekom namjestam banove, ni ja niti bilo ko iz vendette. Nemam 13 godina pa da dobijam satisfakciju iz toga da nekome omogucim da radi nesto sto ga opusta. u ovom slucaju da igra na Grandu. Ako zelis javi mi se da se ne prepucavamo na forumu :) sicario97
sto bi ti se javio? neces da prixnas istinu sine znam vendetu od kad ti nisi igrao na srv

Tyler Haze

Player
Player

Djoksi Otrovnii

Player
Player
Jbg ja ti kazem kako jest, na tebi je hoces li vjerovati ili ne. Nemam ja nista od toga da nekom namjestam banove, ni ja niti bilo ko iz vendette. Nemam 13 godina pa da dobijam satisfakciju iz toga da nekome omogucim da radi nesto sto ga opusta. u ovom slucaju da igra na Grandu. Ako zelis javi mi se da se ne prepucavamo na forumu :) sicario97
a pretnje tylera luciferu da ce ugasiti familiju i onda malo nakon toga krecu masivna grifovanja od strane citera i kao fora vendeta wina fabrike 🤣 nemoj da prosipas ovde prazne price, svi dobro znaju da ste se izlozili da ste iznad pravila..

Johnny_Lahantaestamuloca

Slusaj staroga al ne idi po njega.
Leader of unofficial org
a pretnje tylera luciferu da ce ugasiti familiju i onda malo nakon toga krecu masivna grifovanja od strane citera i kao fora vendeta wina fabrike 🤣 nemoj da prosipas ovde prazne price, svi dobro znaju da ste se izlozili da ste iznad pravila..
Izvini Stefane Haliky , Izvini Amare Shotto , Izvini Cole Moon , Izvini nisam znao da ste cvecke :) Sto su vam Venom ugasili? Prljavi ste samo ste promenili odecu :)

Top Bottom