1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu : 5-8H
5. Vaš Discord: urkke
6. Vaše ingame ime: Urke Elpatron
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu : 5-8H
5. Vaš Discord: urkke
6. Vaše ingame ime: Urke Elpatron
7. Vaš ID: 42673
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Lider za - San Andreas Highway Patrol
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Prvi razlog je taj jer od uvek su me privacile state organizacije te u njima mnogo dugo vremena radim te sam u svakoj organizaciji bio HC. Znam da imam dosta iskustva u svakoj mogucoj organizaciji te sam siguran da mogu SAHP poneti na pravi put i uspeti napraviti organizaciju u kojoj ce biti RED,RAD I DISCIPLINA!!!
-Drugi razlog do sada nisam mogao da vidim ili primetim jaku saobracajnu patrolu na putu sa strane SAHP-A ,te bi voleo da pojacam mere obezbedjenja na putu poput radara i patrola po putevima Sandy Shores-a i Paleto Bay-a.Takodje sem auto puteva svi hitni pozivi koji se budu nasli u okviru Sandy Shores-a , Paleto Bay-a , Mount Chiliad ce biti brzo i profesionalno reseni u sto brzam roku.
-Treci razlog komunikativan sam i odlučan – Uloga lidera zahteva jasnu i otvorenu komunikaciju sa svim članovima tima, kao i sposobnost donošenja brzih i efikasnih odluka. Verujem da moje sposobnosti u komunikaciji, kao i moja sposobnost da budem odlučan, mogu doprineti da SAHP funkcioniše kao usklađena i efikasna jedinica.
-Cetvrti razlog posvećen sam sigurnosti i pravdi – Kao lider, želim obezbediti da svi građani imaju jednak pristup pravdi, a članovi mog tima rade u skladu sa visokim etičkim standardima. Moje ponašanje u igri je uvek zasnovano na integritetu i poštovanju zakona, što će pomoći da SAHP bude uzor ostalim frakcijama u roleplay svetu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Povećanje interakcije među članovima – Savetujem da u organizaciji podstičemo više interakcija među članovima, ne samo tokom službenih zadataka, već i u svakodnevnim situacijama. Na primer, uvođenjem redovnih sastanaka, treniranja ili zajedničkih aktivnosti van redovnih dužnosti, možemo poboljšati timsku koheziju i komunikaciju, što će rezultirati boljim usklađivanjem tokom RP situacija.
-Fokus na detalje i uverljivost u karakterima – Preporučujem da svi članovi organizacije rade na dubljem razumevanju svojih likova i njihovih motivacija. Na primer, umesto da igramo samo funkcionalnu ulogu policajaca, možemo se fokusirati na unutrašnje konflikte, prošlost naših likova i specifične lične ciljeve, što će obogatiti igru i učiniti je realnijom i interesantnijom.
-Uvođenje većeg broja scena sa posledicama – Savetujem da organizacija kreira više scena u kojima odluke koje donose naši likovi imaju dugoročne posledice. Na primer, ako neko donese lošu odluku u kriznoj situaciji, to može uticati na njegovu poziciju u organizaciji ili odnos sa drugim likovima. Ovakve situacije će stvoriti veću dinamiku u igri i podstaći članove da donose promišljene i uverljive odluke.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ { RANKOVI }
- SUSPEND 24H
- SUSPEND 48H
- Patrol Officer
- Officer
- Senior Officer
- Officer Class II
- Officer Class I
- Sergeant
- Senior Sergeant
- Corporal
- Senior Corporal
- Lieutenant
- Senior Lieutenant
- Captain
- Senior Captain
- Commander
- Senior Commander
- Sector Chief
- Senior Sector Chief
- Unit Commander
- Senior Unit Commander
- Director of Operations
- Deputy Chief
- Chief of SAHP
- Vice President of SAHP
- Training Officer
- Strategy Officer
- Communications Officer
- Mission Operations Officer
- Legendary Chief
{ KODOVI }
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Odlazak sa smene
10-8 - Dolazak na smenu
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - Potera za vozilom
10-57 - Potera za pesakom