Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za San Andreas Highway Patrol I Urke Elpatron I 42673

Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Elpatron

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu : 5-8H
5. Vaš Discord: urkke
6. Vaše ingame ime: Urke Elpatron

7. Vaš ID: 42673
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.
Lider za - San Andreas Highway Patrol
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Prvi razlog je taj jer od uvek su me privacile state organizacije te u njima mnogo dugo vremena radim te sam u svakoj organizaciji bio HC. Znam da imam dosta iskustva u svakoj mogucoj organizaciji te sam siguran da mogu SAHP poneti na pravi put i uspeti napraviti organizaciju u kojoj ce biti RED,RAD I DISCIPLINA!!!

-Drugi razlog do sada nisam mogao da vidim ili primetim jaku saobracajnu patrolu na putu sa strane SAHP-A ,te bi voleo da pojacam mere obezbedjenja na putu poput radara i patrola po putevima Sandy Shores-a i Paleto Bay-a.Takodje sem auto puteva svi hitni pozivi koji se budu nasli u okviru Sandy Shores-a , Paleto Bay-a , Mount Chiliad ce biti brzo i profesionalno reseni u sto brzam roku.

-Treci razlog k
omunikativan sam i odlučan – Uloga lidera zahteva jasnu i otvorenu komunikaciju sa svim članovima tima, kao i sposobnost donošenja brzih i efikasnih odluka. Verujem da moje sposobnosti u komunikaciji, kao i moja sposobnost da budem odlučan, mogu doprineti da SAHP funkcioniše kao usklađena i efikasna jedinica.

-Cetvrti razlog posvećen sam sigurnosti i pravdi – Kao lider, želim obezbediti da svi građani imaju jednak pristup pravdi, a članovi mog tima rade u skladu sa visokim etičkim standardima. Moje ponašanje u igri je uvek zasnovano na integritetu i poštovanju zakona, što će pomoći da SAHP bude uzor ostalim frakcijama u roleplay svetu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Povećanje interakcije među članovima – Savetujem da u organizaciji podstičemo više interakcija među članovima, ne samo tokom službenih zadataka, već i u svakodnevnim situacijama. Na primer, uvođenjem redovnih sastanaka, treniranja ili zajedničkih aktivnosti van redovnih dužnosti, možemo poboljšati timsku koheziju i komunikaciju, što će rezultirati boljim usklađivanjem tokom RP situacija.

-Fokus na detalje i uverljivost u karakterima – Preporučujem da svi članovi organizacije rade na dubljem razumevanju svojih likova i njihovih motivacija. Na primer, umesto da igramo samo funkcionalnu ulogu policajaca, možemo se fokusirati na unutrašnje konflikte, prošlost naših likova i specifične lične ciljeve, što će obogatiti igru i učiniti je realnijom i interesantnijom.

-Uvođenje većeg broja scena sa posledicama – Savetujem da organizacija kreira više scena u kojima odluke koje donose naši likovi imaju dugoročne posledice. Na primer, ako neko donese lošu odluku u kriznoj situaciji, to može uticati na njegovu poziciju u organizaciji ili odnos sa drugim likovima. Ovakve situacije će stvoriti veću dinamiku u igri i podstaći članove da donose promišljene i uverljive odluke.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ { RANKOVI }
  • SUSPEND 24H
  • SUSPEND 48H
  • Patrol Officer
  • Officer
  • Senior Officer
  • Officer Class II
  • Officer Class I
  • Sergeant
  • Senior Sergeant
  • Corporal
  • Senior Corporal
  • Lieutenant
  • Senior Lieutenant
  • Captain
  • Senior Captain
  • Commander
  • Senior Commander
  • Sector Chief
  • Senior Sector Chief
  • Unit Commander
  • Senior Unit Commander
  • Director of Operations
  • Deputy Chief
  • Chief of SAHP
  • Vice President of SAHP
  • Training Officer
  • Strategy Officer
  • Communications Officer
  • Mission Operations Officer
  • Legendary Chief
    { KODOVI }
    10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
    10-2 - Negativno.
    10-3 - Prekid razgovora na centrali.
    10-4 - Potvrda / Primljeno.
    10-5 - Ponovite poslednji prenos.
    10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
    10-7 - Odlazak sa smene
    10-8 - Dolazak na smenu
    10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
    10-10 - Pucnjava u toku.
    10-11 - Pljačka u toku.
    10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
    10-20 - Trenutna lokacija?
    10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
    10-33 - Hitno potrebna podrska!
    10-35 - Ranjen gradjanin
    10-99 - Situacija je završena!
    10-95 - Prevoz lica do zatvora
    10-55 - Zaustavljeno vozilo
    10-57 - Potera za vozilom
    10-57 - Potera za pesakom

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno.
Imamo maksimalni broj kandidata,više sreće drugi put.Hvala na prijavi.​