Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
60076
Players nickname
Janko Jovanovicc
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jan 11, 2025
Time
18:00
Proofs
https://postimg.cc/gallery/x2jwfyD,

Jankoo98

Player
Player
Postvovani Direktore, i postovana Administracijo.Ja se zalim vec par dana da mi je blokiran ulaz na svaki Grand RP Diskord server, ili sam banovan ili sta je vec.
Meni mi je reko danas Abraham Elkhabib da nisam banovan i dao mi predlog sta mogu probati da uradim radi uklanjanja tog problema.
Probao sam Reset rutera, probao sam preko Hotspot-a tj. preko telefona da probam da udjem na neki sserver al meni ucitava jedno te isto i na telefonu i na kompjuteru.
Ili su mi blokirali mozda IP adersu, jer kad su mi hakovali Diskord nalog, to je bilo sad prosog viknda u nedelju oko 18h Tada su slali neke gluposti poput sajtova za odrasle, beozobraznih linkova i sve slicno tome..I ja sam od tog dana do dana danasnjeg il banovan il blokirali mi IP zbog toga...
U nastavku vam saljem dokaze sta mi izlazi kad udjem u bilo koji server...
Kad proban da udjem na Grand RP GPRS server direktno sa garndovog sajta izlazi mi potpuno nesto drugo tako da i to ostavicu kao dokazi sliku.
Samo imam normalan pristup LSPD diskordu i Nacional Guard diskordu...
I dao bih predlog naravno ako moze da me doda neki Administrator sa vecim cinom na diskordu radi uttvrdjivanja i resavanja problema, naravno ako je to moguce.
Jer predloge sto mi je dao Abraham, da resetujem ruter... i sve to nista ne pomaze.
Meni treba pristup diskord serverima sto je pre moguce radi ulaska u organizacije i obavljanja posla u organizaciji.
Organizacije za koje mi je blokiran pprstup, banovan ili sta je vec u pitanju su> FIB, SAHP, EMS, LIFEINVADER, GRAND RS I Grand Marktetplace i GOV..
Prva slika jeste direktno sa grand sajta, druga jeste isto grand rs sto mi je drug psolo invite za ulazak i odmah nakon toga je ono sto pise..
Da je link ili pozivnica nevazeca, i da sam ja dobio ban od strene administratora servera..
Sledeca je isto pozivnica za GOV i tu isto pise da sam baovan od strane administratora servera..
Ja zaista molim Muju naseg direktora da mi pomogne u resavanju ovog problema ili nekog administratora sa vecim cinom da mi pomognu ako im izlazi da je kao sve u redu da mi pomognu bar na Diskordu da me invajtaju oni, pa cemo videti sta i gde koci...
U nastavku ostavljam svoj Diskord ID I Username, i zaista se nadam da ce se ovo resiti sto je pre moguce jer su me izbacili iz Porodice iz istog razloga ne samo na Diskordu vec i u samoj igrici, pa vas moli da se resi ovaj problem..
Jos jedmom molim direktora muju ili bilo kog administratora koji je veci cin da mi pomogne da se ovo resi, ako im ponovo izlazi da nisam banovan nek mi ostave njih diskord username radi resavanja problema..

Diskord ID 1327339223237529673
Diskord Username rayan_9980

Hvala unapred direktotu Muji i ostatku administracije..

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Rekao sam ti vec na zalbi da nisi banovan i da je to tvog discorda mozda ti je discord obcenito blokirao citav nalog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom