Dobio sam ban na 1.8 zbog prekršaja koji sam počinio više od godinu dana, a sada shvaćam da su moji postupci imali posljedice koje nisam tada u potpunosti razumio. Iskreno se kajem zbog svojih postupaka i želim naglasiti da u to vrijeme nisam bio dovoljno upoznat s pravilima i nisam im posvećivao potrebnu pažnju. Bio sam nov u projektu i nisam bio svjestan ozbiljnosti određenih radnji. Međutim, tijekom vremena sam se duboko zaljubio u ovaj projekt. Postao sam aktivan sudionik zajednice, upoznao sam ljude, i u potpunosti sam se posvetio učenju svih pravila i smjernica koje je potrebno slijediti. Postao sam mnogo odgovorniji i sada shvaćam važnost svakog pojedinog pravila. Žao mi je što nisam ranije uzeo u obzir sve aspekte zajednice i što nisam odmah tražio pomoć kako bih bolje razumio uvjete i smjernice. Nažalost, prošle greške iz moje povijesti sada su me sustigle, i shvaćam da moram snositi odgovornost za svoje postupke. Iako nisam namjerno kršio pravila, sada sam svjestan njihove važnosti i iskreno želim biti dio zajednice na ispravan način. Molim vas da objektivno razmotrite moju situaciju i da uzmete u obzir moj napredak i promjenu u pristupu od trenutka kad je prekršaj počinjen. Spreman sam dokazati da sam naučio iz svojih grešaka i da želim biti odgovoran član ove zajednice.