Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46419
Players nickname
Abda Angel
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Jan 14, 2025
Time
0000
Proofs
/////////////

Abda Angell

Player
Player
Dobio sam ban na 1.8 zbog prekršaja koji sam počinio više od godinu dana, a sada shvaćam da su moji postupci imali posljedice koje nisam tada u potpunosti razumio. Iskreno se kajem zbog svojih postupaka i želim naglasiti da u to vrijeme nisam bio dovoljno upoznat s pravilima i nisam im posvećivao potrebnu pažnju. Bio sam nov u projektu i nisam bio svjestan ozbiljnosti određenih radnji. Međutim, tijekom vremena sam se duboko zaljubio u ovaj projekt. Postao sam aktivan sudionik zajednice, upoznao sam ljude, i u potpunosti sam se posvetio učenju svih pravila i smjernica koje je potrebno slijediti. Postao sam mnogo odgovorniji i sada shvaćam važnost svakog pojedinog pravila. Žao mi je što nisam ranije uzeo u obzir sve aspekte zajednice i što nisam odmah tražio pomoć kako bih bolje razumio uvjete i smjernice. Nažalost, prošle greške iz moje povijesti sada su me sustigle, i shvaćam da moram snositi odgovornost za svoje postupke. Iako nisam namjerno kršio pravila, sada sam svjestan njihove važnosti i iskreno želim biti dio zajednice na ispravan način. Molim vas da objektivno razmotrite moju situaciju i da uzmete u obzir moj napredak i promjenu u pristupu od trenutka kad je prekršaj počinjen. Spreman sam dokazati da sam naučio iz svojih grešaka i da želim biti odgovoran član ove zajednice.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom