Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
45101
Players nickname
Pera_Momcilovic
Suspect ID
37737
Date of violation
Jan 14, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=WOaY95zElOo

Jozo Bozo

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtijevam da igrač 37737 dostavi svoj POV od eventa.

Imate rok 16 sati za dostavljanje traženog POV-a.​

JoshObviouss

Player
Player
ajde da ja sad vama nesto objasnim slusajte me sad ako moze da se napravi glitch role sto je to onda bug abuse isto i za bug sa radiom banujete likove za to non stop mesto da fixate a ne da izmisljate pravila za glitch roll samo da bi banali nekog.
a pola servera to radi i neko ne reporta jer i oni to rade sem branda brando se naso pametan pocesljo kosu seo na komp reporto peleta opro kosu s regeneratorom i lego da spava cak i brando radi glitch roll a svi koji cete ovo procitat od sad reportajte branda i yakuzu s citerima njegovim za glitch role.

Antart1c

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtijevam da igrač 37737 dostavi svoj POV od eventa.

Imate rok 16 sati za dostavljanje traženog POV-a.​
Na osnovu čega ti tražiš pov? Nije ga ubio uopće niti se išta sumnjivo dogodilo samo se na rs za ovakve gluposti traži pov klasična namještanja

Stefan Salamanca

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
Koji ste vi specijalci ja ne verujem decko ce dobije ban jer sokicu porasla kosa na kurcu i kaci za bug abuse roll koji 80% servera radi i niko ne kaci i on se sad naso kuravisati a i on uradio bug abuse roll

Top Bottom