Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68320
Players nickname
Karlo Duspi
Suspect ID
29354
Date of violation
Jan 14, 2025
Time of violation
23:27
Proofs
https://youtu.be/ZsR1toG86LQ

karloduspi

Player
Player
Kada sam dobio BL u lspd-u, krenuli smo prema zatvoru. Cekao sam kada ce da me pita znam li prava i desilo se onda to sto se vidi na pov-u.
SITUACIJA IDE OVAKO:
JA: PRIZNAJEM DA SAM KRIV HAPSITE ME
ON: ZNATE LI SVOJA PRAVA, ZNATE NARAVNO. (znaci on mene, to jest nas, nije ni pitao znamo li, vec je pitao i sam sebi odgovorio sa "ZNATE NARAVNO")
U tom trenutku sam se iznervirao sto me je dovelo da mu odgovorim sa: "Znam prava da jedes govna". Tu nisam nista prekrsio sto sam mu to rekao, ALI JA SMATRAM DA JE ON KRIV STO MI PRAVA NIJE OCITAO. JEST PITAO ALI JE ODMAH SAM SEBI ODGOVORIO.

RS #1 Igrač Karlo Duspi
Ako smatrate da je Igrač podneo neispravnu žalbu, slobodno se izjasnite ispod !​

Djomla Ghetoven

Player
Player
Lepo si isekao POV, svi delovi gde vredjas i radis MG iseceni + nikakav Fail nije uradjen rekao si sam da znas a i vidi se u samom videu da si u toj sekundi izbacen iz LSPD-a, prijatan dan
:D

karloduspi

Player
Player
Kako mi je drago sto si u zadnjih pola sata visio na forumu i cekao da te kacim. Ako imas pov okaci slobodno, mene budu li trazili duzi pov meni nije problem, imam sve.

RS #1 Igrač Karlo Duspi
Lepo si isekao POV, svi delovi gde vredjas i radis MG iseceni + nikakav Fail nije uradjen rekao si sam da znas a i vidi se u samom videu da si u toj sekundi izbacen iz LSPD-a, prijatan dan
:D

Vuk Cappone

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom