Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Don Fiks

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 2-4 sata
5. Vaš Discord: dzoni8848
6. Vaše ingame ime: Don Fiks
7. Vaš ID: 11508

1. Lider za:
San Andreas Highway Patrol (SAHP)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

1. Strast prema liderstvu i organizaciji – Imam iskustva u vođenju timova i smatram da mogu doprineti efikasnijem radu SAHP-a. Smatram da lider treba da bude organizovan, pravedan, i motivišući, i siguran sam da ove osobine imam u sebi.
  2. Zadovoljstvo u održavanju reda i sigurnosti – Oduvek me je zanimao rad u organizacijama koje se bave održavanjem reda i zakona. SAHP ima ključnu ulogu u bezbednosti na putevima, a kao lider želim da doprinosim tome.
  3. Motivacija za unapređenje organizacije – Trenutna situacija u SAHP-u mi daje priliku da unapredim organizaciju kroz bolje obuke, efikasniji rad, i poboljšanje komunikacije među članovima, čime bi organizacija postala još uspešnija.
  • 3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u SAHP-u bio bi da se implementira viši nivo koordinacije među članovima. To znači redovno održavanje sastanaka, unapređenje obuke i simulacija situacija kako bi se svi članovi bolje pripremili za rad na terenu. Takođe, uvođenje specifičnih misija ili događaja unutar organizacije omogućilo bi članovima da se bolje upoznaju sa svojim ulogama i međusobno sarađuju u izazovnim situacijama. Kroz ovo, svi bi imali bolju priliku za igru, a organizacija bi bila još uverljivija i organizovanija.

• Kreiranje mentorstva i sistema obuke: Dobar mentor može da pomogne novim članovima da se bolje snađu u organizaciji i da ubrzo postanu korisni. S obzirom na to da je SAHP specifična organizacija, mentorstvo može doprineti većem nivou uigranosti i brzini sticanja potrebnih veština za RolePlay.

• Bolja komunikacija među članovima: Uvođenjem dublje, jasnije i redovnije komunikacije unutar tima, kao što su detaljniji izvještaji ili raspodele zadataka, članovi bi bolje sarađivali i organizacija bi postala efikasnija. Korišćenje timskih kanala za koordinaciju i praćenje napretka bi pomoglo da se izbegnu nesporazumi.

• Ocenjivanje i feedback sistem: Kroz redovne evaluacije i feedback od strane nadređenih, članovi bi dobili uvid u svoje performanse, kao i predloge za poboljšanje, što bi doprinelo konstantnom napretku organizacije.

RANKOVI:
  1. Suspend
  2. Sheriff Regrut
  3. Sheroff Officer
  4. Sheriff Officer I
  5. Sheriff Officer II
  6. Sheriff Officer III
  7. Sheriff Ranger I
  8. Sheriff Ranger II
  9. Senior Sheriff Officer I
  10. Senior Sheriff Officer II
  11. Senior Sheriff Officer III