Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban Appeal za G.P 1.1 | Kevin Odd

Your ID
44145
Players nickname
Fare Babush
Administrators nickname
Kevin Odd
Date
Jan 15, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/ZK7ldma

Fare Weed

Leptiri svuda
Player
Draga administracijo, vec duze vremena igram na ovom projektu i na RS serveru. Nikada nisam prekrsio ni jedno vece pravilo od ovog, mada ni ovo nisam svesno prekrsio jer ja sam par puta menjao steam account i social club, svaki put kad sam menjao bilo je najavljeno Muji na mojim starim discordima. Razlog menjanja steam accountova i social cluba nije bio da Bih dobio unban, da bih ban evade-o ili nesto slicno vec zato sto su mi isti ti accountovi na kojima sam igrao bili hakovani blokirani i slicno, takodje nikada ban nisam dobio da bih menjao social i steam acc sto mozete i sami proverit. Zadnji put kad sam uso na steam i social acc to je bio od mojeg druga koji je isto igrao grand, ali samo na njegov kompjuter, sami mozete proverit da ja nikad nisam imao nikakav kontakt sa njegovim accountovima i da sam samo na svojem igrao. Pisem ovaj unban appeal jer mi se stvarno idalje igra na ovom serveru sa svojim prijateljima koje sam upoznao ovde ,a i sa prijateljima koje znam iz rl-a. Pristajem na money wipe i sve to samo da nastavim da igram na ovom serveru kao i pre... Hvala na vremenu izdvojeno za citanje ❤

Top Bottom