Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola_Falkone

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-7H
5. Vaš Diskord: Nikola Falcone
6. Vaše Ingame ime: Nikola Falcone
7. Vaš ID: 871

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim postati admin posto mislim da sam sposoban za tu vrstu odgovornosti
- Zelim postati admin da bi pomagao ljudima
- Zelim postati admin jer volim posmatrati i pomagati ljudima kao i da im dajem savete
- Zelim pomoci ljudima kojima treba pomoc zbog ljudi koji krse pravila i kvare im uzivanje na serveru
- Svaki dan sam aktivan koliko god mogu i u tom vremenu sto sam aktivan svim igracima kojima treba pomoc ja pomomognem jer mi je muka kada gledam kako dolaze ljudi i ubijaju ljude bez razloga pokogotovo nove igrace koji nemaju nista i nemogu da se brane
- Zelim postati admin jer imam iskustva u ovom RP serveru pa mislim da bi mogao vise pmogadi ljudima na poziciji admina nego poziciji igraca

2. Koje su vaše prednosti?
- Mogu da razumno donosim odluke
- Volim saslusati ljude i da im dam savete kao i da im pomognem
- Volim da se salim ali kada treba da se radi tada sam mnogo ozbiljan
- Bio sam u skoro svo svoje vreme na ovom serveru u organizacijama (FIB, LSPD, Blood Street Gang) i pomago sam svim novim clanovima i bio sam pristojan prema svima kakvi god da su

3. Koje su vaše najveće slabosti?
-netolerism neposlusnost
- ponekada sam kratak sa zivcima

4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
-Da spreman sam da napustim svoj RP zivot da bi mogao pomagati ljiudima koji imaju pitanja i kojima treba pomoc zbog ljudi koji krse RP propise znam koliko ljudi preteruju zato mi je dosadilo da RP-am zbog ljudi koji samo dodju i ubijaju se i kvare uzivanje u RP

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Trenutno ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom