Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36816
Players nickname
Baja Skoff
Suspect ID
45245
Date of violation
Jan 15, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3Cnt-U2yOk8&t=73s

baja_skoff

Player
Player
Postovanje gospodine Abrahame.

ID 45245 je banovan za konstantno krsenje pravila od strane vas na tom main accountu jer ima preko 100+ ingame kazni.

Zamolio bih vas kako ste blacklistali njegov main account ID 45245, jer mislim da ovakvi mass rule breakeri ne zaslužuju igrati na ovako divnom projektu upravo zbog toga što masovno krše pravila.

Unaprijed hvala i pozdrav svako dobro vam želim.

Danilo Geri

Player
Player

ID 45245 je banovan za konstantno krsenje pravila od strane vas na tom main accountu jer ima preko 100+ ingame kazni.

Zamolio bih vas kako ste blacklistali njegov main account ID 45245, jer mislim da ovakvi mass rule breakeri ne zaslužuju igrati na ovako divnom projektu upravo zbog toga što masovno krše pravila.

.

Leon Ashbluff

Player
Player
mislim da se nebi trebalo uzimati u obzir nesto od strane coveka koji je id 45245 banovao samo zbog svoje mrznje i osvete zato sto ga je taj id prijavio za nesto oko cega je on sam kriv.

Petar Petrovic

Player
Player

Imas koksa da mi prodas?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom