Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
483
Players nickname
Duh Ice
Suspect ID
483
Date of violation
Jan 15, 2025
Time of violation
20:23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=WS5IygcCswA

Duh_Ice

Player
Player
Postovana administracijo,
ja vas od srca molim, da se dogovorimo nesto, da se ne moram oprostiti od ovog predivnog servera i ovih divnih ljudi koje sam upoznao.
Pristajem i na money wipe, brisanje twinka, da se odreknem prava na imanje twinka ikad vise, ako treba i na pravo da budem ikad ikakav lider neke org ili neformalne familije.

Stvarno bih zelio da me ne kaznite, tako sam igrao bez pojma, a na kraju krajeva vasa je odluka konacna.
Ja stvarno volim ovaj server i obozavam igrat na njemu. I stvarno sam covjek (24 god) koji se drzi pravila i nemoze podnijeti igranje protiv pravila. Ja iskreno vam pisem jer ne mogu uzivat u serveru kao prije, znajuci da imam ''prljave logove''

Stariji sam igrac, ID 483. Od prvih dana sam tu, upoznao puno dobrih i losih ljudi. Nastojao sam NE krsiti ikakva pravila servera, te sam to razmisljanje uvijek drugima sirio. Posto po mom misljenju nema pravila koje se isplati prekrsiti. Takodjer sam hrpu novca doniro serveru, te mi je namjera to i u buducnosti dalje raditi.

Sjetio sam se necega iz samog pocetka granda sta tada nisam ni znao da je protiv pravila, a zaboravio poslje. Kad sam poceo igrati na grandu, poceo je u isto vrijeme i moj brat. Mi nismo znali pravila da smo to nekome morali javiti, te smo svaki na svom nalogu igrali. Ali to nije jedino, mi posto smo se odnosili kao dva odvojena accounta ja, mi smo imali interakcije izmedju. prodavanje biznisa jedan drugome, slanje para itd.
Mi to stvarno nismo znali
On je od pocetka granda bio poslije uso samo pra puta, zadnji put prosle godine nekad, gdje mi je ja mislim dao opet neke novce.
Sta je najgore, na to jedno pravilo prekrseno, nastaju mnoga druga. kao to za imovinu, tako i za twink. ja sam prosle godine twink napravio, naravno ne razmisljajuci da je u vasim ocima nalog mog brata zapravo twink...

Mnogo mi je mnogo zao, jer ponavljam, ne volim krsiti pravila. I nece se ponoviti.

Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom