Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4987
Players nickname
Minolina Swayze
Administrators nickname
Ognjen Zampa
Date
Apr 26, 2022
Time
00:04
Proofs
www.youtube.com

Minolina Ashford

Player
Player
Prije ponoci u ponedeljak dobili smo warn na organizaciju zbog mass rulebreak-a.Zeljela bih da dobijem pov od admina Ognjen Zampa koji nam je dao warn(tj. da pov pokaze nekom' vecem adminu/ curatoru crime) jer imam informaciju da je vecina ljudi koja je bila tamo bila u privatnim vozilima ili u vozilima marabunte,a samo smo mi dobili warn. Smatram da je warn dodeljen bez razloga.
Receno nam je da je tada strimao jedan igrac, pregledali smo strim i vidjeli da nema prekrsenih pravila od strane nas . Pokusavali su pit manuver nad ammo runom nga koji nije htio da zaustavi auta vec je cr-ao nas.
Nisu zaustavljali vozila iako su im 6 ljudi sa 2 auta pricali konstantno da zaustave vozilo.
Hvala na izdvojenom vremenu.
Depjuti organizacije Los Santos Vagos.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Administrator mi je dostavio dokaze kako ste radili CR, Da li vi imate dokaze da oni nisu htijeli stati pa ste ih vi zbog toga gurali, Ukoliko imate dokaze warn ce vam se skinuti. Datum i vrijeme je : 25.04.2022 izmedju 23:48/23:55h. 8h za odgovor.

Minolina Ashford

Player
Player

Clip je sa strima našeg drugara jer kao što znamo, nije obavezno imati POV za ovakve događaje.Jasno se vidi da ovdje nema nijednog Vagos vozila, vidi se da blinde probijaju blokadu i odbijaju da stanu(blokada od strane Marabunte). I ako je bilo Car rammanja nije ga bilo od cijele organizacije već od pojedinaca.
Ugodnu večer želim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom