Informacije
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 6-7h trenutno sam na odmoru, Pa samim tim nisam toliko aktivan ali mislim da to neće praviti problem.
5. Vaš Discord: filke111
6. Vaše ingame ime: Limenii Zehricc
7. Vaš ID 54160
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS -Emergency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Kao kandidat za ovu poziciju, posjedujem ključne osobine i iskustvo koje smatram neophodnim za uspešno vođenje bolnice:1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 6-7h trenutno sam na odmoru, Pa samim tim nisam toliko aktivan ali mislim da to neće praviti problem.
5. Vaš Discord: filke111
6. Vaše ingame ime: Limenii Zehricc
7. Vaš ID 54160
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS -Emergency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Organizacijske sposobnosti i odgovornost
Imam izražene veštine organizacije, upravljanja timovima i donošenja odluka pod pritiskom. Razumem kako pravilno koordinirati osoblje, rasporediti resurse i osigurati da svi aspekti rada bolnice funkcionisu odlično.
2. Roleplay iskustvo
Dugogodišnje iskustvo u roleplay zajednici omogućilo mi je da razumem i poštujem pravila i principe Grand RP-a. Kao lider, osiguravam balans između realizma i zabave za sve igrače.
3. Komunikacija i timski rad
Moj pristup vođenju temelji se na otvorenoj komunikaciji i poštovanju prema svakom članu tima. Verujem da tim funkcionira najbolje kada se svi osjećaju cenjenim i kada je radna atmosfera pozitivna.
Zaključno, verujem da uz moj trud, motivaciju i posvećenost, mogu podići bolnicu na višinnivo i doprineti razvoju cele Grand RP zajednice.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Uveo bih nešto novo, kao npr detaljnija rp interakcija sa pacijentima gde bi se više razgovaralo o samim problemima a ne samo kao robot bez ikakve priče i bez rp-a… Detaljnije ću objasniti ako bi bio pozvan na sam intervju..
Takodje, uveo bih Internu hijerarhiju i nagrade za trud… Naravno detaljnije ću ispričati na samom intervju-u ako bi bio pozvan na sam intervju, ovu su samo neki od mojih velikih planova za EMS koji bi digao žargonski rečeno iz pepela. Hvala na čitanju, moje aplikacije i nadam se pozivanju na sam intervju..Ugodan,ostatak večeri/dana vam želim.