Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Limenii Zehric

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 6-7h trenutno sam na odmoru, Pa samim tim nisam toliko aktivan ali mislim da to neće praviti problem.
5. Vaš Discord: filke111
6. Vaše ingame ime: Limenii Zehricc
7. Vaš ID 54160

Dodatne informacije

1. Lider za..... EMS -Emergency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Kao kandidat za ovu poziciju, posjedujem ključne osobine i iskustvo koje smatram neophodnim za uspešno vođenje bolnice:

1. Organizacijske sposobnosti i odgovornost

Imam izražene veštine organizacije, upravljanja timovima i donošenja odluka pod pritiskom. Razumem kako pravilno koordinirati osoblje, rasporediti resurse i osigurati da svi aspekti rada bolnice funkcionisu odlično.

2. Roleplay iskustvo

Dugogodišnje iskustvo u roleplay zajednici omogućilo mi je da razumem i poštujem pravila i principe Grand RP-a. Kao lider, osiguravam balans između realizma i zabave za sve igrače.

3. Komunikacija i timski rad

Moj pristup vođenju temelji se na otvorenoj komunikaciji i poštovanju prema svakom članu tima. Verujem da tim funkcionira najbolje kada se svi osjećaju cenjenim i kada je radna atmosfera pozitivna.

Zaključno, verujem da uz moj trud, motivaciju i posvećenost, mogu podići bolnicu na višinnivo i doprineti razvoju cele Grand RP zajednice.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Uveo bih nešto novo, kao npr detaljnija rp interakcija sa pacijentima gde bi se više razgovaralo o samim problemima a ne samo kao robot bez ikakve priče i bez rp-a… Detaljnije ću objasniti ako bi bio pozvan na sam intervju..

Takodje, uveo bih Internu hijerarhiju i nagrade za trud… Naravno detaljnije ću ispričati na samom intervju-u ako bi bio pozvan na sam intervju, ovu su samo neki od mojih velikih planova za EMS koji bi digao žargonski rečeno iz pepela. Hvala na čitanju, moje aplikacije i nadam se pozivanju na sam intervju..Ugodan,ostatak večeri/dana vam želim.

Zoky_Navaro

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO!
Trenutno ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom