Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60162
Players nickname
Amir Baldee
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Dec 29, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/k7YvJVP

Amir Ajkula

Player
Player
Pozdrav draga administracijo dana 29.12.2024 sam dobio ban za gp 1.1 od Sove Avosa. Jednostavno ne mogu da vam opisem koliko mi je zao zbog toga sto sam prekrsio to pravilo i sto vise ne mogu uzivati na ovom predivnom projektu, stvarno nisam imao nikakvu losu nameru nisam znao da trebam da prijavim menjanje social kluba. Nisam imao svoj social klub pa sam onda kupio svoj i zato ne mogu da vam opisem koliko mi je zao. Molim vas mi oprostite i dajte novu priliku na predivnom projektu kojem sam uzivao dugo vreme mislim da ovo nije nacin da se oprostim od ovog predivnog projekta, nisam neki igrac koji sam krsio mnogo pravila jednostavno sam uzivao druzio se i to je to. Prihvatam money wipe takodje samo zelim da se vratim na predivan projekat ukoliko je to moguce, nadam se da mozete da shvatite koliko mi je stalo do ovog projekta jer sam i ranije pravio zalbe. Takodje zelim da kazzem da sam bio banovan na 60 dana i jedva sam hteo da prodje 60 dana da se vratim u koliko je to moguce ali pre 2 ili 3 dana se to vreme povecalo na 9998 dana. Jos jednom se izvinjavam tako da molim vas mi oprostite.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom