By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pov od pocetka psovao je svima majku i pucao bez brojanja sad je kacio mog drugasve u pov
trazite pov od pocetka tu ej mrtav vec psovao je majku na sav glas govorio svakakve stvarisve u pov
Pov od pocetka vredjao majkuPregled zalbe u toku
za sta pov od pocetka situacije kad se sve vidi u POV-uTrenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije imate rok 12
Trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije imate rok 12
psovao si nam majku svima i govorio svakakve stvari a majku neko nema razmislis malo sta pricas pa onda reci prvi si vredjao majku svimaza sta pov od pocetka situacije kad se sve vidi u POV-u
ajde dajte pov ako sam to uradio jedva cekam da vidim pov gde sam "ja" vama psovao majkupsovao si nam majku svima i govorio svakakve stvari a majku neko nema razmislis malo sta pricas pa onda reci prvi si vredjao majku svima
izvredjao si majku na sav glas svima, pov od pocetka je admin trazioajde dajte pov ako sam to uradio jedva cekam da vidim pov gde sam "ja" vama psovao majku
ja ga nemam kada ste vi pucali bez brojanja ali ja i dalje trazim od vas pov gde sam ja vama psovao majkuizvredjao si majku na sav glas svima, pov od pocetka je admin trazio
ne znam sta tebi nije jasno dosatvi pov od pocetka i kraj ali ne smes jer psujes majkuja ga nemam kada ste vi pucali bez brojanja ali ja i dalje trazim od vas pov gde sam ja vama psovao majku
jel znas ti sta je od pocetka ocigledno da ne znas -_-
Znam nego nemam ceo povjel znas ti sta je od pocetka ocigledno da ne znas -_-
Ajde dajte pov da vidim sta sam to rekaone znam sta tebi nije jasno dosatvi pov od pocetka i kraj ali ne smes jer psujes majku