Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Delkov Black

Player
Player
Informacije

Vaše ime IRL: Andrej
Vaše godine:16
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 5-6 sati
Vaš Discord: delkov.blck
Vaše ingame ime: Delkov Black
Vaš ID: 15582

Dodatne informacije

1. Leader za EMS (Emergency Medical Services)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Moja želja da postanem lider EMS-a dolazi iz iskrene strasti prema medicini i pomaganju drugima. Uloga lidera EMS-a omogućava mi da igram ključnu ulogu u spašavanju života, donosim brze i promišljene odluke, i osiguram da svaki član organizacije oseća podršku i ima jasnu viziju našeg cilja. Moja ekipa i ja smo svesni da EMS nije najsavršenija organizacija što sa ljudstva tiče, ali mi smo tu sa ciljem da probamo da promenimo to i da damo ljudima zabavu kroz pomaganje drugima.

-Kao lider, želim da unapredim kvalitet roleplay-a u EMS-u. Moja vizija je kreiranje zabave i odlične komunikacije medju članovima organizacije. Takođe, želim da budem neko ko inspiriše i bude lider za primer, podstičući članove organizacije da daju svoj maksimum i zajedno gradimo zajednicu koja neguje profesionalnost i međusobno poštovanje.

-Volim izazove i spreman sam da preuzmem odgovornost u ključnim situacijama. Moje organizacione sposobnosti i spremnost za donošenje odluka pod pritiskom čine me sposobnim da vodim organizaciju efikasno. Takođe, imam želju da pomažem drugim članovima, mentoriram ih i motivišem da rastu i razvijaju se unutar EMS-a.

3. Vaš saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Nedeljno bi radili 1-2 kontrole zdravlja drugim organizacijama kako bi bili uvereni da su svi zaposleni zdravi i osigurani.

-Nedeljno bi sazivali 1 sastanak de bi svaki clan imao pravo da kaze sta mu odgovara i sta mu smeta kod organizacije kako bi znali sta trebamo da menjamo.

-Najaktivniji clan organizacije bio bi nagradjen sa medaljom "radnik nedelje" i dobili bi odredjenu sumu novaca kao nagradu za njegov trud.

-Jasna hijerarhija unutar same organizacije. Svaki član ove organizacije imaće svoje zaduženje kako bi svaki član imo svrhu i doprinosio Roleplay-u i napretku same organizacije.

---Rankovi---

Suspend I
Suspend II
Suspend III
Medicinar
Doktor na obuci
Medicinska sestra/brat
Mladji doktor
Doktor
Stariji Doktor
Farmaceut na obuci
Farmaceut