Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Strahinja gutesa

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Strahinja Gutesa

2. Vaše godine u RL: 15

3. vremenska zona u RL: GMT+1

4.Prosecna aktivnost po danu 4-5 sati

5. Vaš Diskord: guti boss 46555

6.
Vaše Ingame ime: Guti Boss

7. Vaš ID: 46555

Dodatne Informacije:
1.
Zašto želite postati admin? Zelim da postanem admin zato sto zelim da pomognem igracima na serveru i da pomognem isto drugim adminima za bilo sta, Takodje zelim da kaznim igrace koji nepostuju pravila projekta, I malo mi je dosadio roleplay sada zelim da pomognem administraciji

2. Koje su vaše prednosti? Moje prednosti su sto znam pravila i postujem ih i takodje postujem igrace na serveru nije bitno dali su novi ili stari, Kada budem odgovarao na pitanja odgovaracu diskretno i sa postovanjem i naravno ispravno, imam iskustva u tome vec sam bio admin na drugim serverima. I zelim pomoci ljudima kojima je potrebna pomoc

3. Koje su vaše najveće slabosti? Mnogo lako se iznerviram kad pricam sa osobom koja je toksicna

4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin? Spreman sam.

5.
Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Nemam biznis

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Imate aktivno upozorenje, prijavite se nakon 14 dana bez da krsite server pravila​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom