Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Swayze Stefan I 36584

Player
Player
Ime: antonio bohnjićek

Pol: Muski

Godine: 12

Datum rođenja: 21.11.2012

Državljanstvo: Hrvatsko

Nacinalnost: Hrvat

Mesto rođenja: Republika Hrvatska

Mesto boravka: Zagreb

Otac: Boban

Majka: Ljubana

Visina i tezina: 160cm / 60kg

Vrsta tela: Prosečne građe

Boja ociju: zuto

Boja kose: plava

----------------------------------------------------------------------------------------------

Osobine: Pravedan, marljiv, uviđajan, snalažljiv, odgovara mu rad pod pritiskom,

----------------------------------------------------------------------------------------------

Hobi: Nogometaš, pucanje

Moje ime je lucija swayze dok sam bila mala moj tata boban je otisao u rat i vratio se iz rata bez noge i onda moja mama ljubana ga je ostavlia jer ga je voljela jer je bio bogat

i onda sam sa svojih 15 godina da se odselim od mame i da idem kod tate ali nakon 10 godina tata mi je preminuo zbog raka i onda sam odlucila da se odselim kod bake i djeda i onda sa svojih 25 godina sam odlucila sam napraviti svoj biznis i postala sam auto mehanicarka i to mi je omiljeni posao da radim i ne zelim se odvojiti od posla i sa svojih 30 godina sam odlucila da nadjem momka koj ce me cuvati i braniti i cuvati i nasla sam momka pod imenom lukasa I on me naucio da se branim i da mogu da se obranim od 2 ljudi i ja i on smo stalno isli loviti i pecatio i sa 31.5 godina samo se ozelnili i skupili za kucu i pojacali biznis i onda su se odlucili predruziti u vagose i nako 5 godina su se zelili rjesiti kriminala i onda su odlucili da idu za fib ili lspd i onda su tamo zajedno radili i svaki dan su isli u patrolu i nako 30 godina u lspd su odlucili da idu u mirovinu i tako se zavrsava ova prica o mojem i muzevom zivotu hvala.

Antonio moze voziti sportski auto po offroad putu do 75kmh i moze voziti auto dok ima revolver u ruci (Nema PG-a vožnje poput skakanja sa stena, preko jezera itd)

Antonio moze uci u 2v1 fight zbog svih akcija na kojima je bio. (poštujući Fear RP).

Antonio moze pretrazivati osobu sa rezovlerom u ruci i moze dizati osobu sa revolverom u ruci

Antonio moze pretrazivati osobu sa bilo koje strane i moze dizati pusku sa poda dok ima revolver u ruci

Antonio moze razbiti kamericu pomocu /me /do komandi.

Antonio može koristiti oružje bez serijskih oznaka

Antonio ne vjeruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne sviđaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)

Last edited:

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
Antonio ne vjeruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne sviđaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi) - Jasan je G.P 6.15
U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom