Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

zoxx neon

Player
Player
Ime: patrik kovacic
Pol: Muski
Godine: 15
Datum rođenja: 9.12.2009
Državljanstvo: Hrvatsko
Nacinalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Republika Hrvatska
Mesto boravka: Zagreb
Otac: Matej lukas
Majka: Mateja Žljut
Visina i tezina: 178cm / 85kg
Vrsta tela: Prosečne građe
Boja ociju: zuto
Boja kose: plava

----------------------------------------------------------------------------------------------
Osobine: Pravedan, marljiv, uviđajan, snalažljiv,
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hobi: Farma, pucanje, nogomet
Moje ime je Toma Swayze dok sam bio mali moj tata damir je otisao u rat i vratio se iz rata bez ruke i onda moja mama ljubana ga je ostavlia jer ga je voljela jer je bio bogat i puno auta i torbice je kupovao svaki dan
i onda sam sa svojih 13 godina da se odselim od mame i da idem kod bake ali nakon 6 godina baka mi je preminuo zbog kancera i onda sam odlucio da se odselim kod
djeda i onda sa svojih 19 godina sam odlucila sam napraviti svoj biznis i ocdlucio sam farmer i to mi je omiljeni posao da radim i ne zelim se odvojiti od posla i sa svojih 23 godina sam odlucio da nadjem djevojku koj ce me cuvati voljeti i pomagati i nasao samdjevojku pod imenom lucjiaI ona me nauclia da se branim i da mogu da se
obranim od 2 ljudi jer je ona radlia u fib kao 00 agent 10 godina i ja i onada smo stalno isli cistiti farmu i sa 30 godina samo se ozelnili i skupili za kucu i pojacali biznis i onda smo se odlucili predruziti u vagose i nako 5 godina smo se zelili rjesiti kriminala i onda smo odlucili da idemo za fib ili lspd i onda smo tamo zajedno radili i svaki dan su isli u patrolu i nako 30 godina u lspd smo odlucili da idu
u mirovinu i tako se zavrsava ova prica o mojem i muzevom zivotu hvala.

Toma moze voziti sportski auto po offroad putu do 75kmh i moze voziti auto dok ima revolver u ruci (Nema PG-a vožnje poput skakanja sa stena, preko jezera itd)

Toma moze uci u 2v1 fight zbog svih akcija na kojima je bio. (poštujući Fear RP).

Toma moze pretrazivati osobu sa rezovlerom u ruci i moze dizati osobu sa revolverom u ruci

Toma moze pretrazivati osobu sa bilo koje strane i moze dizati pusku sa poda dok ima revolver u ruci

Toma moze razbiti kamericu pomocu /me /do komandi.

Toma može koristiti oružje bez serijskih oznaka

Toma ne vjeruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne sviđaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom