Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods street gang | Zule Goat

Rejected
Status
Not open for further replies.

Zulee

Player
Player

1. Vaše ime IRL: Đuro
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-6 sata
5. Vaš Discord: duriola10
6. Vaše ingame ime: Zule Goat
7. Vaš ID: 63303

Dodatne informacije

1. Lider za: Blood Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1.Volio bih se ukusat u necemu novom. Bio sam na svakakim pozicijama u svakaim org. ali nikad nisam bio lider i to mi je zelja htio bih se ukusat u nesto novo.
Nikada nisam usipo biti lider zato de ukusavam u ovoj prijavi da probam.

2.2.Iskustvo i znanje o pravilima. Kao što sam nave imam iskustva posto sam bio HC i u crime i u state org posto sam vec duzi periodu u gradu znam pravila i kako bih se trebala vodit org.Uvijek sam svoji čin zaslužijo i nikad nisam bio bezobrazanprema drugim lanovima nego sam im samo pomago.

2.3. HC tim. moj tim HC cće biti svi iskusni i snalažljivi ljudi koji su dugo vremena na ovom projektu. u HC tim se nece moci zezsnuti ako nesta se lose napravi dolaze i posljedice.Svaki član HC mora biti snalažljiv i dobar prema drugim članovima. to što znaći da je HC da smije ismijavat i vrijeđat druge članove svi smo isiti.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
U mojoj org nece biti zezanja nego vec samo trud i disciplina. U mojoj org nece biti nikakog vrijeđanja manipulisanja itd. Svi članovi moje org če morati biti ispitani ode strane HC tima da se vidi njohovo iskustvo u ovom prokejktu. Kao što sam reko HC se neće moći lako zaradit trebat će se uložiti puno truda. Ako čanovi naprave nekaku glupost bit će kaznjeni suspendom ili izbačenjem ovisi o stavri koju su učinili.Imat ćemo dobre odnose sa drugim bandama da nebi bilo nikakih svađa i tako slično.Ako probat osvojim poboljšat ću ovo org i dići je na noge.

Setno drugim kandidatima.

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO
Niste clan naseg GrandRP diskord servera
-OVDE-
6687db9cfdfe9f28236c1ef2.gif

Status
Not open for further replies.
Top Bottom