Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53123
Players nickname
Patrik Vasquez
Suspect ID
19006
Date of violation
Jan 16, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/LdtAEGchgJY

Daniel Ribolovac

Player
Player
Pa i da je odbrojano ovo je Fail rp jer mu lik broji a dok mu i barijeru stavlja i ne moze da se udalji jer je usred barijere brt ne moze se lik pomeriti
dada a to sto oni bejtaju 10min sto sviraju sto nema sta nisu uradili nikom nist daj molim vas to sto ja necu da kacim zato sto imam ovk resenje tkd

Joe Ninthstreet

Player
Player
Voleo bih admina koji pregleda zalbu da dostavi ceo POV jer se ocigledno radi o Cop Bait-u zbog cega su odredjeni ljudi uceni da postave kruznu barikadu oko vozila kako ne bi baitali vise :)

Daniel Ribolovac

Player
Player
Voleo bih admina koji pregleda zalbu da dostavi ceo POV jer se ocigledno radi o Cop Bait-u zbog cega su odredjeni ljudi uceni da postave kruznu barikadu oko vozila kako ne bi baitali vise :)
bas tako slazem se u potpunosti da treba dostaviti duzi pov tjs od pocetka situacije koja traje 10ak min mozda i vise!

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza ne mogu donjeti konacnu odluku
ROK 12h
Da dostavite POV od pocetka pa do kraja situacije

6687db9cfdfe9f28236c1ef2.gif

Patrik Vasquez

ex. EMS Deputy Director
Player
Nakon pregleda dokaza ne mogu donjeti konacnu odluku
ROK 12h
Da dostavite POV od pocetka pa do kraja situacije

6687db9cfdfe9f28236c1ef2.gif
Bajo moj ja ti dostavio ono šta ima i gdje je pravilo prekršeno nemoj se praviti pametan sam vidiš da je prekršio pravilo kad je postavio barikadu

Patrik Vasquez

ex. EMS Deputy Director
Player
baitanja od moje strane nije bilo evo citiram jel pov duzi nemam znaci ovako ja sam se vozio sa svojim vozilom od banke prema onoj benzinskoj iza pda i bio sam stao na semaforu i ošo pogledat battle pass zadatke i oko mene su se počeli vrtiti 2 sultana koji su bejtali pd i bježali onda nakon što sam vidio zadtke krenuo sam prema pumpi i kad sam doso tamo vidio sam da nema resurse i zaputio se nazad prema banci te sam stao uz kraj puta u blizini pda i neki nepoznati čovjek mi je ušao u auto i reko da ga vozim i tako smo se vozili od banke do auto pijace pa do kaznenog te smo došli do pda gdje nas je jedan policajac pitao jel trebamo šta ja sam samo prošao i ona mi je ovaj iz mog auta rekao da odem do tamo i ostatak se vidi u mom povu... ja dužeg pova nemam to je to od mene ko ima pov da sam "ja bejto" nek slobodno kači ja sam kačio ono što je neko prekršio i tu priča završava boli me briga vi odlučite kako hoćete ja sam samo imo namjeru pomoći administraciji da kazne one koji krše pravila i tjt. dalje me ne zanima ništa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom