sve u povu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!odbrojano ti je i stavi pov cele situacije gde bejtate 10minuta itd!sve u povu
Plus da ne govorim za mg sto radis itd!sve u povu
Pa i da je odbrojano ovo je Fail rp jer mu lik broji a dok mu i barijeru stavlja i ne moze da se udalji jer je usred barijere brt ne moze se lik pomeritiodbrojano ti je i stavi pov cele situacije gde bejtate 10minuta itd!
dada a to sto oni bejtaju 10min sto sviraju sto nema sta nisu uradili nikom nist daj molim vas to sto ja necu da kacim zato sto imam ovk resenje tkdPa i da je odbrojano ovo je Fail rp jer mu lik broji a dok mu i barijeru stavlja i ne moze da se udalji jer je usred barijere brt ne moze se lik pomeriti
bas tako slazem se u potpunosti da treba dostaviti duzi pov tjs od pocetka situacije koja traje 10ak min mozda i vise!Voleo bih admina koji pregleda zalbu da dostavi ceo POV jer se ocigledno radi o Cop Bait-u zbog cega su odredjeni ljudi uceni da postave kruznu barikadu oko vozila kako ne bi baitali vise
Bajo moj ja ti dostavio ono šta ima i gdje je pravilo prekršeno nemoj se praviti pametan sam vidiš da je prekršio pravilo kad je postavio barikaduNakon pregleda dokaza ne mogu donjeti konacnu odluku
ROK 12h
Da dostavite POV od pocetka pa do kraja situacije