Ne misa
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Boze pomozi detetu ovom ne zna da se krece a kamo da puca i kaci za pov req kill koji je moja baba mogla uraditNe misa
ti koj si ovo okacio forum wariore Approved - G.P6.15 I 69031,34714Boze pomozi detetu ovom ne zna da se krece a kamo da puca i kaci za pov req kill koji je moja baba mogla uradit
Naravno da cu kacit kad deckici ne znaju lepo igrat igricu i nmg lepo rp-atti koj si ovo okacio forum wariore Approved - G.P6.15 I 69031,34714
Evo tb jedna preporuka pre nego sto nekog okacis za pov req pogledaj pov vise puta decace moj i razmisli tom tupom glavom da li je cheat i pogkedaj si movement decace povraca mi se od tvog movemantati koj si ovo okacio forum wariore Approved - G.P6.15 I 69031,34714
zamolio bi da senior admin koj pregledava ovo kazni doticnog stefana za pomaganje citerimaEvo tb jedna preporuka pre nego sto nekog okacis za pov req pogledaj pov vise puta decace moj i razmisli tom tupom glavom da li je cheat i pogkedaj si movement decace povraca mi se od tvog movemanta
Hahahahahahhahahaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahahahahahhahahahahazamolio bi da senior admin koj pregledava ovo kazni doticnog stefana za pomaganje citerima
ko se zadnji smeje najsladje se smejeHahahahahahhahahaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahahahahahhahahahaha
Ju ju juko se zadnji smeje najsladje se smeje
Tako i ti imas range boost i pucas preko mape celebrate moja slijepa baba ti moze dat 4 od 4 kad trcis u pravcu xD
Hahaahahahhaag specijalac si mi tiStefan da se kazni za pomaganje citerima
aj placi ruke nemas ti pa kazes nekom specjalacHahaahahahhaag specijalac si mi ti
jesi ljut?Tako i ti imas range boost i pucas preko mape cele