Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Kontasnto krsenje pravila | Mujo Simba by Abraham

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16726
Players nickname
Munja Magluta
Administrators nickname
Muja simba by Abraham
Date
Mar 15, 2023
Time
00:00
Proofs
xxx

Gedora0211

Player
Player
Poštovani administratori Grand RP servera,

Obraćam vam se sa dubokim poštovanjem i iskrenom željom da vam iznesem svoju molbu za unban na vašem serveru, na kojem sam bio banovan već godinu i devet meseci. Svestan sam da sam svojim ponašanjem u prošlosti prekršio pravila koja su postavljena radi očuvanja reda i ugodne atmosfere za sve igrače, i duboko se kajem zbog toga.

U potpunosti razumem ozbiljnost situacije i shvatam zašto je doneta odluka o mom banu. Iskreno priznajem da sam svojim postupcima narušio pravila servera i, samim tim, povredio poverenje koje ste mi ukazali. U prošlosti nisam pokazivao dovoljno poštovanja prema pravilima i trud administracije, a sve to sada gledam iz potpuno drugačije perspektive.

Tih godinu i devet meseci van servera dali su mi vremena da razmislim o svojim postupcima i da razumem koliko su pravila važna za funkcionisanje jedne zajednice. Moji prekršaji nisu samo bili protiv pravila – oni su bili i nepravedni prema ostalim igračima i administraciji koja ulaže trud da stvori prijatno okruženje za sve. Tek sada uviđam koliko je moje ponašanje bilo nezrelo i sebično, i koliko sam time ugrozio svoje mesto u zajednici.

U međuvremenu sam se promenio, kako kao igrač, tako i kao osoba. Postao sam svesniji posledica svojih dela i važnosti odgovornog ponašanja, kako u igri, tako i u svakodnevnom životu. Ukoliko mi pružite priliku da se vratim na server, obećavam da ću se u potpunosti pridržavati pravila i ponašati odgovorno, trudeći se da doprinesem pozitivnoj atmosferi na serveru.

Shvatam da je poverenje teško povratiti, ali sam spreman da dam sve od sebe da dokažem da sam se promenio. Ako smatrate da je potrebno, spreman sam da prihvatim dodatne uslove ili probni period kako bih pokazao svoju ozbiljnost i rešenost da ispravim greške iz prošlosti.

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pročitate ovu molbu i razmotrite moju situaciju. Iskreno se nadam da ćete mi pružiti drugu šansu kako bih mogao da budem deo ove zajednice na način koji će vam pokazati da sam naučio iz svojih grešaka.

Srdačan pozdrav
Munja Magluta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom