Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18654
Players nickname
Joey Castello
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Jan 17, 2025
Time
00:00
Proofs
Za eventualne dokaze administracija mi se može javiti u inbox gdje ću priložiti sve slike i dokaze ako je potrebno.

Joey Castello

Player
Player
Pozdrav svima koji čitaju.
Prethodne noći 17.1.25 dobio sam ban zbog generalnog pravila 1.1 zbog mogućeg dijeljenja računa sa nekom drugom osobom. Želim naglasiti da moj račun nije bio nikad ni sa kim dijeljenjem. Moje obrazloženje i opravdanje za navedeni ban je taj da radim po terenu dosta te je zbog toga moguće da se IP adrese mijenjaju. Dvije sedmice sam proveo na terenu (od 26.12.24- cca 6-7.1.25) u Njemačkoj gdje sam radio te sam 10ak dana spavao kod prijatelja koji se nalazi u Frankfurtu. Za Novu Godinu sam se prijavio preko njegovog računara da pokupim nagradu za auto koja se dijelila za Novu Godinu čini mi se te sam poslije toga još 1-2x se prijavio preko njegovog računara jer sam afkao u zatvoru (ako je to tačan razlog bana, pretpostavljam da jeste).
Molim administraciju da slobodno provjeri logove u tom periodu i prije i poslije gdje će se i sami uvjeriti da mimo tog navedenog perioda nije korišten nikakav drugi računar ili IP adresa. Molim administraciju za razumijevanje i ako je to tačan razlog bana, pomenuta radnja se ubuduće ne bi više ponavljala. Hvala svima unaprijed. Sa poštovanjem,
M.G.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, nalog dijeljen vise puta
Mozete dobiti unban uz money wipe na novoj zalbi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom