Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 1.4 unban appeal | Aldin Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
27659
Players nickname
Ognjen Kideksicc
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 16, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/ldAsrqx

Kideksiccc

Player
Player
Poštovana administracijo Grand Role Play servera,

Nadam se da će ova poruka stići do vas u dobrom trenutku. Pišem kako bih uputio molbu za skidanje zabrane sa mojih naloga, Glavni nalog (ID: 27659) i Twink nalog (ID: 29779), zbog navodnog kršenja pravila 1.2 i . Iskreno ne znam kako su ova pravila prekršena jer nisam učinio ništa pogrešno. Molim vas da mi dozvolite da objasnim situaciju detaljnije.

Nedavno sam odlučio da napravim malu pauzu od Grand Role Play-a iz ličnih razloga, uključujući vreme koje sam provodio u igri (do 15 sati dnevno). Kada sam pokušao da se prijavim na svoj Glavni nalog nakon ove pauze, bio sam iznenađen što je nalog banovan. Ovo me je zbunilo i uplašilo, pa sam se odmah prijavio na svoj Twink nalog da proverim da li je i on banovan. Nažalost, i on je bio banovan.

Misleći da je u pitanju neka greška, restartovao sam računar. Kada je zabrana ostala, bio sam potpuno zbunjen i nisam znao šta da radim. Razmišljao sam šta mogu da uradim i odlučio da se obratim prijateljima za savet. Oni su mi rekli da napišem molbu za unban, što i činim u nadi da ćete razumeti situaciju.

U jednom trenutku sam pokušao da napravim još jedan nalog kako bih mogao da nastavim da igram, ali sam odmah odustao kada sam video poruku da nije dozvoljeno imati više od dva naloga, i zbog pravila G.P 1.4. Shvatam da je ovo moglo izazvati sumnju, ali želim da naglasim da je to bilo nakon što su oba naloga već bila banovana.

Igram na Grand Role Play serveru od 2022. godine i imam preko 2.000 sati provedenih u igri. Za to vreme, stekao sam mnogo prijatelja i naučio mnogo o ulozi u zajednici. Grand Role Play nije samo igra za mene; to je zajednica kojoj pripadam i koju veoma cenim.

Molim vas za razumevanje i da pregledate moj slučaj. Ukoliko smatrate da je došlo do greške ili nehotične greške s moje strane, spreman sam na sve potrebne korektivne mere kako bih nastavio da igram i doprinosim zajednici.

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pročitate moju molbu. Nadam se pozitivnom odgovoru i povratku na server. Ako su potrebne dodatne informacije ili objašnjenja, slobodno me kontaktirajte.

S poštovanjem, Ognjen

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Na razmatranju, u medjuvremenu kontaktirajte tehnicku podrsku za reset vasih podataka

Status
Not open for further replies.
Top Bottom