Ima previse kazni i dobio je do sad nekoliko banova, molicu da se igrac kazni, hvala.
Approved - Doxing | 51850 42992
ID : 51850 podrzava blacklistovane igrace sto se vidi u povu i dobijao je vise puta ban pa zatim unban i u logovima se moze videti da igrac vec vise puta krsi pravilo tako sto deli nalog zahtevam da igrac dobije bl zbog konstantnog krsenja pravila. ID: 42992 potvrdjuje moje godine sto nije...
gta5grand.com
Approved - Blackmailing + 3.1 3.2 I 10845
ja sam npc ja sam vukasin nemam ruke mrzim ogisu mintyx Zamisli citujes kao ogisa i kao rubiroza
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 | 51850
Nakon mog brojanja do 1 pocinjem da pucam, ovaj decko kaze 5 i krece. na snimku se vidi sve.
gta5grand.com
Approved - Blackmailing I 58810
Mali bratic ucenjuje da nebi kacio.https://gta5grand.com/forum/threads/850817/#post-2994391 to je ova zalba da znate
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 51850, 49243
Zooloski vrt. Ne mos fam da vodis ko covek od indijanaca na grandu :D. a obavezno pocetnik neki ili banovani twink i obavezno napacena dusa. Ne dodje da krade normalan covek, uvek neki teletabisi kojima nikad nece biti jasno odakle pare i kako to ide xD Dok ovaj broji uveliko pucaju i ubijaju...
gta5grand.com
Approved - 51850 / G.P 3.1 + MG
Lik kaze smrt forum warrioru sto je OOC Vredjanje i MG
gta5grand.com
Approved - VDM + Vredjanje | 51850
Prvo me je udario autom kako bi me izgurao u gheto a zatim je poceo da me puca. Kad sam mu govorio da ce na gradski poceo je da me vredja i onda sam mu govorio da ce ici na bahame zbog vredjanja on je nastavio da me udara autom i opet me je izgurao iz gheta i ubili su me. Poslusajte kako me vredjao.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I ID 51850
Sve se vidi u pov-u.Nije izdao nalog vec samo poceo da broji i posle da puca.
gta5grand.com
Approved - Krsenje Vise pravila(Bug abuse/GP6.15/Utisan na eventu) / 50625 51745 51850
ID 50625 - BUG ABUSE dolazak u igru na mjesto izlazka 3 minute prije parasuta - BUG ABUSE ubijen/mrtav izlazi iz igre i vraca se ziv u roku od cca.20 sekundi - BUG ABUSE na kraju svega ga vraca prijatelj s autom na parasut broj 2 i opet ga ostavlja gdje on opet ide F1 offline i sprema si...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 / 51850 Bug abuse + G.P 6.15 / 50625
ID 51850 Dolazi sa jos jednim u automobilu drugi ID broji ovaj ne nego samo izlazi i puca. ID 50625 je spremio tocku izlaska na mjestu parasuta i tu se spavna dva puta od cega drugi put puca na mene iz daljine bez brojanja ID 51745 Dolazi utisan na parasut Jos jedan puca sto se vidi na POV iz...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 + VDM / 50625 51850
Sve u povu nisam puco na njih gledajte na metke
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Brake I Venom
A kako to pises u chat a nisi pozvao bolnicara? Neki BA? hahahahah moilim te mi objasni zasto bi to bilo BA haahaha kako si glu..
gta5grand.com
Approved - CL / 51850
10 minuta pre nego sto se ovo desilo mi smo ovog sa bmwom zaustavljali ali je bezao i par minuta kasnije lika sa kojim sam bio u patroli zove taj isti lik i pita gde smo da nas ispuca i on mu je rekao da smo tu kod neke prodavnice da bi ga uhapsili kad dodje on je dosao brojao sam mu 5 sec da...
gta5grand.com
Approved - Se] animation in GZ | 51850
lik nas zeza i tu pocne se' animacije u green zoni.
gta5grand.com