Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53221
Players nickname
Matija Gajic
Administrators nickname
Mujo_simba
Date
Mar 31, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/3exWRBK

Matija Gajic

Player
Player
Obraćam vam se u vezi s blokadom mog naloga pod imenom Matija Gajic. Ban je izrečen pre oko godinu dana, a razlog je bio navodno deljenje naloga ili korišćenje više naloga sa mog računara. Želim da iznesem svoje objašnjenje i zamolim za razmatranje mog slučaja.

Na moj rođendan, prijatelj je koristio moj računar kako bi se prijavljivao na svoje i druge naloge. Ja u tom trenutku nisam bio svestan ozbiljnosti tog postupka niti da bi to moglo ugroziti moj nalog. Nikada nije postojala namera s moje strane da prekršim pravila servera, i duboko žalim što se takva situacija dogodila.

Razumem da je vaš tim već odbio moj raniji zahtev za unban. Međutim, molim vas da uzmete u obzir da se radi o incidentu iz prošlosti, te da sam od tada naučio lekciju i pažljivo pročitao pravila kako bih se osigurao da se slične situacije više nikada ne ponove.

Iskreno mi je stalo do ponovnog pristupa serveru jer sam uživao igrajući u vašoj zajednici i voleo bih priliku da pokažem da sam naučio iz svojih grešaka. Uveravam vas da više neće biti bilo kakvih problema s moje strane.

Hvala vam na izdvojenom vremenu i razmatranju mog zahteva.

S poštovanjem,
Matija

Status
Not open for further replies.
Top Bottom