Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
411
Players nickname
Saktarufion_Opreglovi
Suspect ID
15439
Date of violation
Apr 27, 2022
Time of violation
23:20
Proofs
https://streamable.com/yvxbfz

Daaamjan Feeendii

Player
Player
Pa ovako, KRP je kad prekines roleplay OOC situacijom, vidi se da neznas pravila, drugo, nije RANDOMdeathMatch kad ima potpuni razlog jer

- U klubu smo, tuce i pucnjave u klubu se desavaju svako vece
- U pitanju su 2 neprijateljske i protivnicke politicke stranke
-
Ovaj koji se derao provocira i sve vise i vise povisava ton
- Normalno je da se ovako nesto desi kad je u pitanju svadja u klubu pogotovo izmedju 2 najveca neprijatelja i kad su svi pod substancama i alkoholom.

FearRP ?!
Kakav FEARP kad je zajedno cela stranka koja stiti svog kandidata za predsednika ne razumem ?

I pre kratak ti je POV (8sec) , lepo okaci ceo POV gde se vidi jasno sta pravi ovaj koji je ubijen i kako provocira da bi se jos vise utvrdilo kolko taj zaprvo ima razloga da bide ubijen.

+
( Ovaj 251 ID prica dok je mrtav i preti sa smrtnom kaznom )

Nino Belov

Player
Player
Pa ovako, KRP je kad prekines roleplay OOC situacijom, vidi se da neznas pravila, drugo, nije RANDOMdeathMatch kad ima potpuni razlog jer

-
- Normalno je da se ovako nesto desi kad je u pitanju svadja u klubu pogotovo izmedju 2 najveca neprijatelja i kad su svi pod substancama i alkoholom.

FearRP ?!
Kakav FEARP kad je zajedno cela stranka koja stiti svog kandidata za predsednika ne razumem ?

I pre kratak ti je POV (8sec) , lepo okaci ceo POV gde se vidi jasno sta pravi ovaj koji je ubijen i kako provocira da bi se jos vise utvrdilo kolko taj zaprvo ima razloga da bide ubijen.

+
Greska nisam upload video gde ste prekinuli OOC situacijom tacnije gde ste presli na OOC. Tako da nista od KRP-a

Mixa Dior

Player
Player
Prvo, na snimku se vidi da imas FIB pancir sto ima smisla da radis za FIB. Drugo, ne smes ubijati u klubu bez razloga, ako je sazvana zurka i da se prica o politici, ne mozes ti tu da unistis rp. Trece, nisam ja kriv to sto se napijanis na zurku i nisi imao stil hodanja kao pijanica sto dokazuje da si ga ubio bez razloga. Cetvrto, svaki put prekrsis pravilo i uvek budes trandza.

To je sve od mene pozdrav!

Daaamjan Feeendii

Player
Player
Prvo, na snimku se vidi da imas FIB pancir sto ima smisla da radis za FIB. Drugo, ne smes ubijati u klubu bez razloga, ako je sazvana zurka i da se prica o politici, ne mozes ti tu da unistis rp. Trece, nisam ja kriv to sto se napijanis na zurku i nisi imao stil hodanja kao pijanica sto dokazuje da si ga ubio bez razloga. Cetvrto, svaki put prekrsis pravilo i uvek budes trandza.

Pricalo se o politici da, dok neko nije poceo da se dere kao ludak, da provocira i neko je morao da ga stopira, drugo, IC Tajna je u vezi FIBa. Nije mi ni cudno da su ti skinuli admina kad nemas ni 2% pojma o pravilima.

- Procitaj detaljno sta sam napisao !
- Procitaj neka RP Pravila i to posto ovo je smesno sta ti pises, hvala.

Kristijan Garcia

Player
Player
Pricalo se o politici da, dok neko nije poceo da se dere kao ludak, da provocira i neko je morao da ga stopira, drugo, IC Tajna je u vezi FIBa. Nije mi ni cudno da su ti skinuli admina kad nemas ni 2% pojma o pravilima.

- Procitaj detaljno sta sam napisao !
- Procitaj neka RP Pravila i to posto ovo je smesno sta ti pises, hvala.
Pusti decka vidis skinuli mu admina pa resava komplekse po forumu xD

Daaamjan Feeendii

Player
Player

A kad vec pricas o zenskim karakterima, jel si ovo ti mihailo ? :ROFLMAO: Ili tako mi se vidi, a?

GranTH

Narodna Radikalna Stranka
Player
Nek administrator iz prilozenih dokaza i privobitnog objasnjenja , iznese svoje misljenje i zakljuci zalbu.

Daaamjan Feeendii

Player
Player

-

FearRP ?!

+
Za administratora koji ce da pregleda zalbu obavezno neka pazljivo ovo procita.
Moze da se zakljuca zalba iz off topic reasona.

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 15439 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 6.15
  • 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
  • U klubu je normalno da se desavaju pucnjave, ali izmedju 2 neprijatelska genga ili ti bande.
  • Nije normalno da se izmedju 2 "neprijatelske" partije dogodi pucnjava, iako je to retko i moze se dogoditi.
  • Nije dovoljan razlog "Provocirao je" , moze se to resiti i normalno je da se dogode svadje i raspravije izmedju 2 partije, a ne da se ubije lider stranke i da on posle 15 minuta opet prica sa tobom ali da se ne seca da je pricao nesto u klubu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom