Na zurki / okupljanju gde se RP-a o Politici itd, covek puca ubija ljude i overava ih na kraju .
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Greska nisam upload video gde ste prekinuli OOC situacijom tacnije gde ste presli na OOC. Tako da nista od KRP-aPa ovako, KRP je kad prekines roleplay OOC situacijom, vidi se da neznas pravila, drugo, nije RANDOMdeathMatch kad ima potpuni razlog jer
- U klubu smo, tuce i pucnjave u klubu se desavaju svako vece
- U pitanju su 2 neprijateljske i protivnicke politicke stranke
- Ovaj koji se derao provocira i sve vise i vise povisava ton
- Normalno je da se ovako nesto desi kad je u pitanju svadja u klubu pogotovo izmedju 2 najveca neprijatelja i kad su svi pod substancama i alkoholom.
FearRP ?!
Kakav FEARP kad je zajedno cela stranka koja stiti svog kandidata za predsednika ne razumem ?
I pre kratak ti je POV (8sec) , lepo okaci ceo POV gde se vidi jasno sta pravi ovaj koji je ubijen i kako provocira da bi se jos vise utvrdilo kolko taj zaprvo ima razloga da bide ubijen.
+
( Ovaj 251 ID prica dok je mrtav i preti sa smrtnom kaznom )
Pricalo se o politici da, dok neko nije poceo da se dere kao ludak, da provocira i neko je morao da ga stopira, drugo, IC Tajna je u vezi FIBa. Nije mi ni cudno da su ti skinuli admina kad nemas ni 2% pojma o pravilima.Prvo, na snimku se vidi da imas FIB pancir sto ima smisla da radis za FIB. Drugo, ne smes ubijati u klubu bez razloga, ako je sazvana zurka i da se prica o politici, ne mozes ti tu da unistis rp. Trece, nisam ja kriv to sto se napijanis na zurku i nisi imao stil hodanja kao pijanica sto dokazuje da si ga ubio bez razloga. Cetvrto, svaki put prekrsis pravilo i uvek budes trandza.
To je sve od mene pozdrav!
Pusti decka vidis skinuli mu admina pa resava komplekse po forumu xDPricalo se o politici da, dok neko nije poceo da se dere kao ludak, da provocira i neko je morao da ga stopira, drugo, IC Tajna je u vezi FIBa. Nije mi ni cudno da su ti skinuli admina kad nemas ni 2% pojma o pravilima.
- Procitaj detaljno sta sam napisao !
- Procitaj neka RP Pravila i to posto ovo je smesno sta ti pises, hvala.
A kad vec pricas o zenskim karakterima, jel si ovo ti mihailo ? Ili tako mi se vidi, a?Prvo, na snimku se vidi da imas FIB pancir sto ima smisla da radis za FIB. Drugo, ne smes ubijati u klubu bez razloga, ako je sazvana zurka i da se prica o politici, ne mozes ti tu da unistis rp. Trece, nisam ja kriv to sto se napijanis na zurku i nisi imao stil hodanja kao pijanica sto dokazuje da si ga ubio bez razloga. Cetvrto, svaki put prekrsis pravilo i uvek budes trandza.
To je sve od mene pozdrav!
Za administratora koji ce da pregleda zalbu obavezno neka pazljivo ovo procita.Pa ovako, KRP je kad prekines roleplay OOC situacijom, vidi se da neznas pravila, drugo, nije RANDOMdeathMatch kad ima potpuni razlog jer
- U klubu smo, tuce i pucnjave u klubu se desavaju svako vece
- U pitanju su 2 neprijateljske i protivnicke politicke stranke
- Ovaj koji se derao provocira i sve vise i vise povisava ton
- Normalno je da se ovako nesto desi kad je u pitanju svadja u klubu pogotovo izmedju 2 najveca neprijatelja i kad su svi pod substancama i alkoholom.
FearRP ?!
Kakav FEARP kad je zajedno cela stranka koja stiti svog kandidata za predsednika ne razumem ?
I pre kratak ti je POV (8sec) , lepo okaci ceo POV gde se vidi jasno sta pravi ovaj koji je ubijen i kako provocira da bi se jos vise utvrdilo kolko taj zaprvo ima razloga da bide ubijen.
+
( Ovaj 251 ID prica dok je mrtav i preti sa smrtnom kaznom )