Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36863
Players nickname
Amar Tate
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 24, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/KOrQFbu

kobelino

Player
Player
Poštovana administracijo GrandRS servera,

Ovim putem vam se obraćam sa iskrenim izvinjenjem zbog svojih postupaka koji su doveli do mog bana sa GrandRS Roleplay servera. U potpunosti shvatam da sam svojim ponašanjem prekršio pravila servera i duboko žalim zbog svojih postupaka i njihovog uticaja na zajednicu.

Razumem da pravila postoje kako bi se obezbedilo prijatno i autentično roleplay iskustvo za sve igrače. Sada shvatam da je moje konstantno kršenje pravila narušilo tu atmosferu i pokazalo nedostatak poštovanja prema trudu administracije i drugih članova zajednice.

U poslednje vreme sam imao priliku da razmislim o svojim postupcima i da shvatim koliko je važno poštovati pravila u zajedničkom gaming okruženju. Uveravam vas da, ukoliko mi pružite novu priliku, nameravam da se strogo pridržavam svih pravila servera i da poštujem administraciju, kao i ostale igrače. Moja želja je da se vratim kao pozitivan i konstruktivan član zajednice i da doprinesem kvalitetnijem roleplay iskustvu.

Ljubazno vas molim i preklinjem da razmotrite moju žalbu i date mi šansu da pokažem da sam naučio lekciju iz svojih grešaka i da mogu biti odgovoran i poštovan član GrandRS zajednice.

Unapred vam zahvaljujem na vašem vremenu i razumevanju. Iskreno bih cenio priliku da ispravim svoje greške i ponovo se pridružim zajednici.

S poštovanjem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom