Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
61671
Players nickname
Slavisa Todorovic
Administrators nickname
Sova Avos
Date
Jan 18, 2025
Time
00:00
Proofs
Nemam dokaz

Slavisa Todorovic

Player
Player
Postovanje draga administracijo.Podnosim ovu zalbu jer smatram da je administrator Sova Avos donio pogresnu odluku time sto je mene banovao za Gp 1.4.

Naime ja Grand rp igram vec 7 mjeseci uzastopno i svaki dan sam igrao bar 10 sati.Imao sam main 61671 i twink(neznam id).Na main 61671 sam igrao i sve svoje provedene sate na grandu sam 90% igrao na mainu.Twink sam napravio kada sam jednom prilikom dobio ban na 7 dana na main 61671 da bih idalje nastavio igrati na ovom divnom projektu.Kada sam dobio unban na main totalno sam zaboravio na twink i igrao sam samo na main.

Igrao sam na mainu sve dok se nisam sjetio da imam i twink.Otisao sam i prijavio se na moj nalog naravno(twink) kad ono izadje: Napravite svog karaktera.Ja sam se zacudio ali nisam obracao paznju te sam brzinski napravio karaktera i proigrao se na twinku.Nisam se zabrinuo za Gp 1.4 iz razloga sto je taj karakter nosio isto ime kao i moj stari twink.Igrao sam 2 sata i vratio se na main i nikada vise nisam usao niti probao da udjem na taj twink.Ime starog twinka glasilio je Marko Trump.

Uzivam igrati na najboljem serveru i jedinom na kojem sam i igrao pa vas molim da razmotrite moju zalbu i donesete pravu odluku jer smatram da je ovo bio samo jedan nesporazum ili cak neki bug koji se desio.
Ako sam ja pogresio molim vas oprostite i nece se vise ponoviti.

Hvala na citanju moje zalbe!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom