Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14749
Players nickname
Svencho Pashic
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Apr 27, 2022
Time
20:53
Proofs
https://www.youtube.com

Svence

Player
Player
Postovana administracio. Jas nikada nisam prodavao moj akaunt, nego pre nekoliko vremena a i sad kompjuter odnosno graficka od kompjutera mi pravi probleme. I zato sam morao da se ukljucim kod mog bratuceda neznam kako da kazem na srbskog posto sam iz makedonije.Na prosli format sam napisao brata posto nisam znao kako se pise na srbskog i ako moze da resimo ovaj problem posto pre nekoliko vremena sam napravio familiju i kupio biznise, pa ne bih htio nikako da mi propadne.Ovo vise nikada nece se povtoriti obecavam vam.Imajte prijatan ostatak dana

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Postovanje, zasto ste onda vise puta dijelili vas nalog ili kako vi kazete ulazili sa racunara vaseg bratica?

Svence

Player
Player
Postovanje, zasto ste onda vise puta dijelili vas nalog ili kako vi kazete ulazili sa racunara vaseg bratica?
Postovanje, zato sto moja graficka mi pravi probleme sa kompjuterom kad uklucim kompjuter nemogu da updajtam drivere i neki put mi se nacrtaju tackite crvene na ekranu ja se potpuno izvinjavam za to vise to nece se povtoreti.Hvala unapred i imajte lep i ugodan dan.

Mujo Simba

Da li se slazete da vam se sve pare izbrisu sa naloga i da dobijete unban?

Mujo Simba

Pare su vam izbrisane i dobili ste unban nemojte da se ovo vise ponavlja. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom