Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
39530
Players nickname
Ivan Verstappen
Suspect ID
13163
Date of violation
Jan 19, 2025
Time of violation
3:33
Proofs
https://youtu.be/kq35nMelI3E

Alen Makedounat

Player
Player
Igrac ima preko 7 stranica i dosta prekrsenih pravila pa bih molio Vas administraciju da ucini nesto povodom toga. Vec sam kacio njegovog druga mozete videti pov kako su nam uzeli panele i rade baiting (nakon sto su uzeli panele vise od 5 minuta su ostali u nasem dvoristu sto nema smisla jer ako su dosli po panele i uzeli ih, posao je zavrsen). Mislim da ovakvi igraci ne zasluzuju da igraju na projektu iz razloga sto treba imati granice. Ja sam izneo svoje a Vama administracijo zelim ugodan dan. Prijatno.
Strasno bato

Last edited:

Ivan Verstappen

Player
Player
Batice ja mogu da okacim pov od 15 minuta i da navedem 3 njegova prekrsaja, pritom pitaj koga hoces na projektu nesto o njemu pa kad ti daju odgovor vrati mi se pa mi pisi nesto. Do tad paljba.

Alen Makedounat

Player
Player
hahaha nece ti pomoci brate to sto editas reply, pozdravi drugare sto placu da im skinem zalbu, a prvo ne razumem ko si ti da se mesas kad ja tebe ni ne znam, a ovaj sto pise forum warrior je verovatno od ostalih video da to pisu i ne zna ni sta znaci. Ajde kad ste smekeri sad pustite visoj sili da odluci to sto ima da odluci. Pozz braco
Ucjenjujete ga ako vam ne donese 8 baterija nazad ne skidate žalbu o cemu mi pricamo alooooooo

Alen Makedounat

Player
Player
Niko nikog ne ucenjuje, ti ako imas nas razgovor slobodno postavi POV. Baterije nisu moje svakako a zalbu ne skidam jer momak ne zna da se ponasa, a tebi drugi put kazem da ne znam ko si i da nema razloga da branis svog prijateljcica vec pusti visu silu da odluci sta ce sa njim i sta je zasluzio
Naravno da cu ga branim kad ga vi invalidi bez zivota koji samo zelite drugima da unistite zabavu kacite... Takvima zelim sve najgore

Top Bottom