Igrac ima mnogo kazni sa obzirom na to da igra malo vise od godinu dana na serveru, molim vas da ga kaznite sto strozije.
Ovo su samo neke kazne, ko zna jos koliko ih in-game ima.
Approved - GP 6.12 | 68777, 37893
Sve u pov, teraju doktora da ne dize i uperuju puske u njega u Green Zoni.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15, VDM, CR | 49243, 58536, 60093
Ve se vidi u pov... ID 49243 je onaj koje je vozio Helihopter a ovi drugi dva su pucali od zemlje ID 58536 dok sam bio u helihopteru jos pre pada i ID 60093 kada sam ih pratio da vidim ID to se vidi u pov 2. Sva tri ID sumljam da su iz iste familije pod imenom "La Fuego Espada"... Prijatan dan...
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | Magnum
Porodica Magnum nam je napala sferu kao sto se i na povu vidi, dosli smo na sferu dok su nas oni cekali ispred i potom ubili da bi winali istu tu sferu.Molim da se porodica kazni zato sto 3+ clana krse P.D. 1.2. Evo i pov sa sfere kao dokaz da smo igrali protiv njih
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 51850, 49243
Zooloski vrt. Ne mos fam da vodis ko covek od indijanaca na grandu :D. a obavezno pocetnik neki ili banovani twink i obavezno napacena dusa. Ne dodje da krade normalan covek, uvek neki teletabisi kojima nikad nece biti jasno odakle pare i kako to ide xD Dok ovaj broji uveliko pucaju i ubijaju...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I 49243
cak i ako sam rekao da idem i krenuo da bezim lik me je pucao.Sve se vidi na povu
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15
Bez razloga poceli da nas udaraju autom nakon sto smo rekli da ne zelimo u njihov fem... Nismo bili u crvenu zonu i nisu brojali 5 sekunde, samo je poceo da puca i ubio nas bez razloga. Tako je napravio dva prekrsaja. G.P 6.15 Link je u opisu i sve se vidi.
gta5grand.com
Approved - FearRP I ID:49243
Sve u povu Moga nemam pojma kako sam ubio,imao je pancir i bio full helt i on se iznenadio. vj je neki bag.
gta5grand.com
Approved - FailRp + GP 6.15 | 32735,49243
Lik mi je ponudio posao i seo sam u njegov automobil, pricali smo o poslu i kad sam video da je skrenuo ka brani upalio sam snimanje jer mi je bilo sumnjivo. Tamo je cekao jos jedan lik, i kad smo dosli pod pretnjom oruzjem rekli su mi da izadjem iz auto i da ih pratim, popeli su me na vrh brane...
gta5grand.com