1. Vaše ime IRL:Andrej
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Vas prosjek online po danu:2-7 sati
5. Vaš Discord:andrej024223
6. Vase ingame ime:Andrej Salamanca
7. Vaš ID:65845
1. Lider za: The Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije:
2.1 Zelim biti leader ove specificne organizacije zbog toga sto imam vrlo dosta iskustva u crime org i bio sam hc u par njih
2.2 zbog mesta gde se nalazi(moze se braniti racija,moze se okupljati clanovi brz problema za akcije )
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:Moj savet za poboljsanje rp-a u org bi bio:
3.1 clanovi bi morali da imaju 5 godina u gradu i poznavanje pravila da bi se pridzruzili
3.2 clanovi bi bili raspodeljeni u 3 grupe kako bi mogli da vladamo malim getom,velikim getom i auto putem
3.3clanovi bi morali da postoju svaki visi cin a pogotovo high comandu
RANKOVI:
KLINAC
POCETNIK
VUK
MGC CLAN
VGC CLAN
APC CLAN
MGC VODJA
VGC VODJA
APC VODJA
STATE CLANER
DESNA RUKA
ZAMENIK
LEADER
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Vas prosjek online po danu:2-7 sati
5. Vaš Discord:andrej024223
6. Vase ingame ime:Andrej Salamanca
7. Vaš ID:65845
1. Lider za: The Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije:
2.1 Zelim biti leader ove specificne organizacije zbog toga sto imam vrlo dosta iskustva u crime org i bio sam hc u par njih
2.2 zbog mesta gde se nalazi(moze se braniti racija,moze se okupljati clanovi brz problema za akcije )
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:Moj savet za poboljsanje rp-a u org bi bio:
3.1 clanovi bi morali da imaju 5 godina u gradu i poznavanje pravila da bi se pridzruzili
3.2 clanovi bi bili raspodeljeni u 3 grupe kako bi mogli da vladamo malim getom,velikim getom i auto putem
3.3clanovi bi morali da postoju svaki visi cin a pogotovo high comandu
RANKOVI:
KLINAC
POCETNIK
VUK
MGC CLAN
VGC CLAN
APC CLAN
MGC VODJA
VGC VODJA
APC VODJA
STATE CLANER