Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Murinjoo

Player
Player
Informacije:

Vaše ime IRL: Uroš
Vaše godine:16
Vremenska zona: GMT+1
Prosek online po danu: 10-12h
Vaš Discord: heerroo1
Vaše ingme ime: Urke Low
Vaš ID:65890

1. Leader za EMS (Emergency Medical Services)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Ja želim da postanem lider EMS-a da BiH jednostavno pomagao drugima.Uloga kao Lider EMS-a mi omogućava da ja donosim odluke ključne reči i da održavan organizacinu.Svaki član organizacije Bi imao moju najveću podršku i podršku ostalog tima.Svestan sam tuga da EMS sada smatraju kao dosadnu organizaciju ali ja BiH pokušao da to promenim i napravim da se ljudi zabavljaju u ulozi gde pomažu drugima.

Kao lider, želim da unapredim kvalitet roleplay-a u EMS-u. Pokušao BiH da se napravi najbolja moguća veza između članova i saradnja sa drugim organizacijama. Takođe bih želeo da budemo taj koji daje inspiraciju drugima za radim i da budem lider za primer tako što bi podstičući članove da daju svoj maksimum i da zajedno napravimo jedan veliki tim za pružanje pomoći i zdravstva.

Spreman sam biti Lider jer uvek bi bio spreman da rešimo probleme i sve nepravilnosti u organizaciji.Moj tim bi se izvanredno slagao kao i određeni HC-ovi bi uvek bili tu da nekome pomognu i objasne šta nije jasno kad ja nisam tu,ili ne mogu.Saradjivali bi sa svim Organizacijama(SAHP,NG,LSPD,FIV,GOV) i pokušao napraviti složnu liniju s ostalim organizacijama.

3. Vaš saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Nedeljno bi radili 2-3 kontrole zdravlja drugim organizacijama kako bi se uverili da su svi zaposleni zdravi i osigurani.

Nedeljno bi sazivali bar 1 sastanak de bi svako imao pravo da kaže šta mu odgovara i smeta kod organizacije da BiH znali šta da promenimo i da se promenimo na bolje.

Svaki član ove organizacije bi imao svoje zaduženje kako bi znali ko šra radi i ko je opredeljen za šta. Tako da bi organizacija bila što efikasnija i članovi što složniji.

Najaktivniji član bi bio nagrađen sa medaljom "Radnik Meseca" i dobio bi određuje u sumu novca za svoj trud i rad.

---Kodovi---

10-1 Svi Aktivni članovi se skupljaju na parkingu EMS-a i formiraju vrstu

10-2 Negativno

10-3 Tišina na radio/Smanjiti komunikaciju na radio.

10-4 Potvrdno/Primljeno/Razumeo

10-5 Ponoviti poslednji prenos

10-6 Zanemariti Poslednji prenos

10-7 Prijava Pauze

10-8 Odjava Pauze

10-20 Trenutna Lokacija

10-21 Trenutno stanje na mestu/lokaciji

STATUS 1-Prijava Smene
STATUS 2-Odjava Smene

KOD (A) Pucanje Igre
KOD (B) Čujem te u glavi U+F8

---Rankovi---