Pozz,
Ovako imam zalbu na ovog admina i jos uz to sumnju na korumpiranost ... kako je moguce da neko sa 7 stranica prekrsenih pravila i bude admin .. jedno od koje nije tako mala stvar Approved - Praznjenje skladista GP 6.3 | 19165 ...
na POV se vidi kako mi nesto ubagalo ali nijje do mene posto mi animacija i dalje traje ali ne prikazuje dobro , jos sam se u tom trenutku zbunio iako sam imao pistolj u ruci vec kad sam krenuo pljackat sam krenuo spremat i vadit par puta posto mi nista nije bilo jasno.. jos uz to on kao admin meni sapce nesta nista ga nisam cuo kod sebe u tom trenutku..
moguce da sam slucajno u toku animacije pritisnuo da spremim pistolj sto nema nikakvog uticaja na animaciju i smatram da ja tu nisam napravio BA posto animaciju se nemoze nikako prekinuti ,i vidi se kako imam metke pa da to provjerite ako moze.. hvala u naprijed Mujo i Abrahame.
Ovako imam zalbu na ovog admina i jos uz to sumnju na korumpiranost ... kako je moguce da neko sa 7 stranica prekrsenih pravila i bude admin .. jedno od koje nije tako mala stvar Approved - Praznjenje skladista GP 6.3 | 19165 ...
Approved - G.P 1.7 / 19165 , 22622
dobar dan administracijo , id 22622 (gary shuxna) 28.11.2023 je id-u 19165 (nemanja zajcev) prebacio gunstore dat u trznom centru (vrednost 150mil+) za 60mil (jer je bio reportan za 1.7) koje je vratio na fam balans cime je prekrsio 1.7 jer je gunstore prodao po nerealnoj ceni.
gta5grand.com
moguce da sam slucajno u toku animacije pritisnuo da spremim pistolj sto nema nikakvog uticaja na animaciju i smatram da ja tu nisam napravio BA posto animaciju se nemoze nikako prekinuti ,i vidi se kako imam metke pa da to provjerite ako moze.. hvala u naprijed Mujo i Abrahame.