Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Angelo Dante

Player
Player
VAŠE IME IRL: Angelo Dante
2. VAŠE GODINE: 16
3. VREMENSKA ZONA: GMT+1
4. PROSEK ONLINE PO DANU: 1-6
5. VAŠ DISCORD: progaming4359
6. VAŠE INGAME IME: Zoran Dindic
7. VAŠ ID: 66049

---

DODATNE INFORMACIJE

1. Leader za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

A) Oduvijek sam bio fasciniran ulogom lidera jer pruža priliku za vođenje i stvaranje jedinstvenog identiteta unutar organizacije. Vjerujem da Marabunta Grande ima ogroman potencijal koji trenutno nije u potpunosti iskorišten. Moja vizija je pretvoriti ovu bandu u nezaobilaznu silu u ghetto području, uz stalnu prisutnost na ulicama i vidljiv utjecaj na sve aktivnosti.

B) Proveo sam većinu svog RP života u kriminalnim organizacijama i poznajem sve aspekte njihovog funkcioniranja, od osnovnih zadataka do najviših pozicija. Bio sam 10. čin u različitim bandama, što mi je omogućilo da naučim kako voditi tim, donositi brze odluke i surađivati s drugim članovima. Uz moje iskustvo, siguran sam da bih od Marabunte stvorio respektabilnu i organiziranu skupinu koja bi stvarala ozbiljne izazove za državne službe.

C) Trenutna situacija u bandama nije dovoljno dinamična – aktivnosti su monotone i predvidive. Kod mene bi to izgledalo potpuno drugačije. Planiram uvesti raznovrsne RP događaje, poput talačkih situacija s kompleksnim zapletima, ciljanih napada na protivničke organizacije i pažljivo planiranih pljački. Također, uveo bih inovativne ideje poput infiltracije u državne organe putem doušnika, što bi Marabuntu učinilo pravom noćnom morom za vlasti.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Uveo bih stroge kriterije za ulazak u bandu kako bismo osigurali kvalitetan RP: minimalno 8 godina IC, 12 godina OOC, te detaljno poznavanje pravila servera.

Rankovi bi se morali zaslužiti kroz aktivno sudjelovanje i doprinos organizaciji. Članovi bi imali jasne zadatke i odgovornosti, a oni najaktivniji bili bi dodatno nagrađivani.

Fokus bi bio na realističnim i kreativnim talačkim situacijama, u kojima bismo koristili strategije poput praćenja meta, psiholoških igara, planiranih bijegova i koordiniranih napada.

Organizirali bismo timove za graffiti i turf, koji bi bili aktivni svaki dan i dodatno motivirani kroz bonuse i pohvale unutar organizacije. Također, radio bih na suradnji s drugim bandama kako bismo poremetili policijske strukture i dominirali nad ghetto područjem.

4. Kriteriji za ulazak u organizaciju:

Minimalno 8 godina IC

Minimalno 12 godina OOC

Poznavanje pravila servera

5. Rankovi u organizaciji:

1. Suspend

2. Početnik

3. Graffiti Team

4. Ghetto Boy

5. Graffiti Team Leader

6. Turfer

7. Turfer Leader