Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

LuFtIcA

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vaše godine: 26
3. Vremenska zona: GMT 1
4. Prosjek online po danu: 6-7 sati dnevno
5. Vaš Discord: pop1907#0137
6. Vaše ingame ime: Oliver Zaev
7. Vaš ID: 51636

Dodatne informacije

1. Lider za: Mara Bunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?: Zadovoljstvo mi je da se prijavim za poziciju lidera u vašoj organizaciji jer verujem u misiju koju ona sprovodi, kao i u njen potencijal da stvori dugoročne pozitivne promene u industriji. Moje prethodno iskustvo u upravljanju timovima i implementaciji strateških inicijativa omogućava mi da donesem ključne odluke koje će doprineti daljem razvoju organizacije. Takođe, divim se vašoj kulturi inovacija i mislim da bi moj pristup vođenju – koji je zasnovan na saradnji i usmeravanju tima ka zajedničkom cilju – bio idealan za unapređenje postojećih procesa i osiguranje dugoročnog rasta.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji bio bi da se uvedu još dublje i dinamičnije interakcije između članova organizacije, kao i sa drugim frakcijama i igračima. Na primer, moglo bi se uvesti sistem za planiranje i izvršenje složenijih misija koje podrazumevaju veću saradnju među članovima organizacije i upotrebu specifičnih veština koje svaka uloga ima. Takođe, smatram da bi bilo korisno organizovati redovne treninge i obuke unutar organizacije, kao i posebne interne misije koje bi omogućile igračima da bolje razviju svoje uloge i međusobnu koordinaciju, čime bi se stvorila veća povezanost među članovima.

Takođe, za poboljšanje RolePlay-a, mislim da bi mogla da se uvede dublja dinamika uloga i pravila koja podstiču više interakcije sa drugim organizacijama i igračima, čime bi se izbeglo rutinsko ponašanje i postigao veći nivo imerzije. Pored toga, korišćenje naprednijih komunikacijskih alata unutar igre (kao što su privatni chat za internu koordinaciju i organizovanje specifičnih aktivnosti) moglo bi dodatno unaprediti efikasnost organizacije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom