Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35118
Players nickname
Vanja isailovic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 31, 2024
Time
00:00
Proofs
.

vanja karic

Player
Player
Dobro veče poštovano administracijo!
Pre svega vam zelim sretne praznike i novu godinu da uživate i da je provedete u zdravlju!!
Oglasam se povodom mog bana za prekrseno pravilo G.P. 1.1 , meni je najiskrenije mnogo zao zato sto sam ga ponovo prekršio i ne mogu da vam opišem koliko se kajem zbog moje greske posto mi ovaj pre divan projekat mnogo ne dostaje i druženje na njemu sa svim mojim drugarima.
Prvi put kada sam prekršio ovo pravilo je bila moja greska priznajem nisam bio dovoljno upoznat sa pravilima i igrao sam kod drugara.
Drugi put je takodje moja greska ali je nisam prekršio tako sto sam igrao kod nekoga kao prvi put ovaj put sam kupio novi pc i zaboravio na vreme da se javim vama Mujo.
Nisam stigao na vreme da se javim zbog čega mi je jako zao javio sam se 1 dan posle.
Razumeo sam sve moje greske i mnogo mi je krivo zato sto sam prekršio ovo pravilo ponovo_Ovaj Projekat mnogo volim i mnogo mi ne dostaje.Voleo bih ponovo da zaigram na njemu kao nekada.
Proslo je mnogo vremena od mog bana i stvarno sam razumeo sve moje greske i ja znam i obećavam vama pre svega da više ovo pravilo nikada neću prekrsiti.
Imao sam dovoljno vremena da razmišljam o svemu i da razumem sva pravila ovog servera,i sve sto treba da se postuje na njemu.
Ako bi ste mi dali samo još jednu sansu to jest zadnju sansu bio bih vam beskrajno zahvalan i ja vam obećavam da nikada ovako nešto neću uraditi ponovo.
Proveo sam mnogo vremena na njemu i planiram još mnogo vremena da provedem na njemu, taman kada sam shvatio kako stvarno roleplay-ati na ovom serveru tada sam dobio ban.
Pristajem i na money wipe nije mi stalo do para,stalo mi je samo do toga da se vratim igranju na ovom serveru!
Hvala vam na pažnji nadam se pozitivnim odgovorom!❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom