Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
67661
Players nickname
Stefan Shelby
Suspect ID
63793
Date of violation
Jan 21, 2025
Time of violation
2:12
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=yJVygFu614I

Stefan Shelby

-tihi potok breg roni-
Player
Dobar dan,
Sinoc sam zavrsio u zatvoru, medjutim tokom hapsenja prekrsena su mnoga pravila navedena iznad.
Policajac mi je napisao kaznu dok sam nosio masku i naocare i takodje nije zvao advokata kada sam trazio, nego je slagao da nema te samim tim krsi pravili GP 6.4, jer nema svoju korumpiranu biografiju.
Ovo je cist primer bezobrazluka gde ti lice hapsis u pola 3 ujutru za neposlusnost naredbi pritom nisam imao nista ilegalno, upravo na ovaj nacin policajac unistava roleplay i kvari tvoje roleplay iskustvo.MIslim da ovo lice treba da se sanckionise, da ne bi upropastio i nekom drugom rp, jer mi je on sad upravo unistio moju rp pricu.
Takodje smatram da je njegov kolega postupio ispravno u ovoj situacilji gde ga je sve vreme navodio da me pusti zato sto je video da su prekrsena mnoga pravila, moram da napomenem da je policajac na kojeg se zalim trazio takodje pare da me pusti, ali ja nemam snimak toga zato sto je ovo instant replay.
MOj POV:

Vuk Cappone

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.

ID 63793 ce biti kaznjen za FailRP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom