momci hapse na privatan posjed...
Plus se momci zajebavaju vezuju na 2 m ovo ono
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ae dizi rukemomci hapse na privatan posjed...
Plus se momci zajebavaju vezuju na 2 m ovo ono
Sto se tebe tice mogo si malo da odjebes i da ne napises po nesto na svaku zalbuOvo je cist G.P. 6.2 sa tvoje strane, sam sebe si okacio. Sto se tice fiba dobar IC razlog imaju da udju u posed (sreca pa je otkljucana kuca bila), vezao te kad si ulazio u kucu.
Prvo nemoj da jedes govna drugo zajebavali ste se i udrali kroz celu situaciju sto se moze videti na povuda nebi bilo offtop ja sam 11502 kojeg si rep, bjezao si od nas i mi smo te zavezali nakon ceg si ti uso u kucu, ja nmg znat jel to tvoja kuca i tvoj posjed jer isto kako si i ti uso, sam uso i ja iza tebe i ja u tom trenutku nmg znat jel si ti nekom provalio u kucu ili je tvoj posjed, ja sam pretpostavio da si provalio u tudu kucu i usao odmah za tobom kako bi te izvukao, za dizanje sa revom iam bio tkd lagano
ko se zajebavo i ko je udaro koga, lijepo sam ti objasnio da si provalio u tudu kucu i da smo te mi izvadili dok jos nisi napravio stetu u tudoj kuci, u rl da utrcis u neciji sirom otvoren stan i ja bi usao odmah za tobom i izvukao te jer je to provala, ti si u ovom slucaju provalio u kucu i mi smo te morali izvuci iz nje, pored toga ne vidim problem u tome da smo veseliPrvo nemoj da jedes govna drugo zajebavali ste se i udrali kroz celu situaciju sto se moze videti na povu