Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande I Urke Elpatron

Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Elpatron

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu : 5-8H
5. Vaš Discord: urkke
6. Vaše ingame ime: Urke Elpatron
7. Vas ID:42673

1.Lider za Marabunta Grande

1. Moć i kontrola – Kao lider Marabunta Grande, mogu imati apsolutnu kontrolu nad svojim okruženjem. Zaposleni, teritorije, čak i politike mogu se oblikovati prema mojim željama. Moć koju bih imao u rukama daje mi neuporedivu sigurnost i mogućnost da oblikujem svet prema svojim interesima.
  2. Finansijska sloboda – Vodeći organizaciju poput Marabunta Grande, pristupam ogromnim resursima. Zarada od ilegalnih aktivnosti može mi omogućiti da živim luksuznim životom, finansiram projekte ili investiram u oblasti koje su mi bitne. Novac je moć, i imam priliku da obezbedim sebi i onima koje volim bogatstvo koje je nedostižno većini.
  3. Zaštita i lojalnost – Kao lider, imam lojalnost svojih ljudi, jer njihova sigurnost zavisi od mene. Marabunta Grande pruža osećaj zajedništva i pripadnosti. Oko mene su ljudi koji su spremni da me štite i podrže, stvarajući tako jak krug poverenja koji je teško probiti.
  4. Izbegavanje sistema – Kao lider kriminalne organizacije, imam mogućnost da zaobiđem ili manipulišem zakonima koji često nisu pravedni prema onima iz donjih slojeva društva. Umesto da budem žrtva sistema, mogu ga iskoristiti i okrenuti u svoju korist.
  5. Poverenje u vlastite sposobnosti – Moje iskustvo, pamet i snalažljivost omogućavaju mi da budem uvek korak ispred konkurencije. U svetu kriminala, samo najpametniji i najodlučniji preživljavaju. Kao lider, stalno bih se dokazivao i učio iz svojih grešaka, uspinjući se do vrha jer verujem u svoje sposobnosti. Naravno, sve ovo ima svoju cenu, i cena života u kriminalnom svetu je visoka, ali ovi faktori bi mogli biti dovoljno privlačni da bih želeo da postanem lider u takvoj organizaciji.

1. Prvo što radim je da u potpunosti istražim i razumem svog lika. Šta voli, šta ne voli, koje su njegove vrednosti, strahovi i ambicije? To mi pomaže da njegovu reakciju učinim verodostojnom i doslednom u svim situacijama. Na primer, ako moj lik ne voli autoritet, njegova reakcija na naredbu će biti drugačija nego da je obazriv i poslušan.

2. Pokušavam da ne igram samo svog lika, već i da reagujem u skladu sa okruženjem i interakcijama sa drugim likovima. Na primer, ako se moj lik nađe u nepoznatom mestu ili sa likovima koje ne poznaje, reagovaću s oprezom, a ne impulzivno.

3. Svaki lik ima svoje motive, pa tako i moj. Kada igram, uvek imam jasnu ideju šta moj lik želi da postigne i kako će doći do toga. To mi pomaže da postavim izazove i reakcije koje čine igru dinamičnom i interesantnom.

4. Nastojim da moj lik bude dosledan u ponašanju, čak i kada je u krizi ili pod stresom. Ako je moj lik poznat po tome što je smiren u teškim situacijama, to će se reflektovati čak i u dramatičnim trenucima. To pomaže da ostanem verodostojan u priči.

5. Roleplay nije samo o mom liku, već o tome kako se moj lik povezuje sa drugim likovima i kako zajedno gradimo priču. Aktivno slušam i reagujem na druge likove, uvažavam njihove odluke i doprinosim dinamici igre. To stvara dublje i bogatije iskustvo za sve učesnike.

{ RANKOVI }
    1.SUSPEND
    2.BABY SHARK
    3.NEW BITE
    4.GHETTO CLEANER
    5.GHETTO VICE
    6.GRAFFIT TEAM
    7.GRAFFIT TEAM LEADER
    8.OLD SHARK
    9.TURFER
    10.CONSEGLIERE
    11.O.G
    12.EL-CAPO

13.CAPO

HVALA NA CITANJU MOJE APLIKACIJE ZELIM SRECU SVIMA OSTALIMA KOJI SU SE PRIJAVILI !

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno

Intervju ce biti odrzan 26.1.2025 u 18:00h, budite u cekaonici na GrandRP discord-u 5min pre pocetka. Srecno!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom