Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila I Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7951
Players nickname
Yudes Nolovic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 23, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/707194/

Yudes02

Player
Player
Pozdrav svima
Kao sto vidite proslo je vec dugo dugo dugo vremena mojeg prelepog bana konstantno krsenje pravila proslo je cak neverovatnih 241 dan = 7 meseci i 28 dana. i za taj vremenski period naucio sam de sam pogresio na ovom prelepom projektu sam bio vec dobrih 3-4 godine ne znam koliko tacno dodje ali to se vidi i po id-u 7951 i ne znam kolko imam sati na serveru ali sigurno previse jer sam dnevno igrao po 10-15sati i naravno da kada igras igra toliki vremenski period na serveru da ce imati prekrsenih pravila jbg razumem sta sam pogresio de sam pogresio kako sam pogresio i ovo mi je vec 4 zalba koju pisem za unban svaka prethodna je bila Ban Ostaje nadam se da ova ce da bude Dobili ste unban jbg nada umire zadnja server nedostaje sprdnja po serveru nedostaje pa eto ako bi zeleli da mi date priliku u ovu 2025 godinu da se popravim bilo bi lepo i fino od vas naravno jer nova godina novi ja da zaboravimo na starih dana de sam krsio pravila pa eto ako bi hteli da mi odobrite ovo i da nastavim sa igrom na ovim prelepom projektu i da se uverite da sam naucio lekciju krsenje pravila da se to nece ponoviti

Hvala unapred i IZVINJAVAM SE OVIM PUTEM CELOM STAFFU I CELOM SERVERU KOME SAM UNISTIO IGRU PROTEKLIH 3-4 GODINE HVALA !

NADA ZADNJA UMIRE

Yudes02

Player
Player
Takodjer vec sam stavio da se skida server sa nadom da cu dobiti unban hvala !

Yudes02

Player
Player
Takodjer sam zaboravio da kazem pristajem na BRISANJE SVO IMOVINE OD PARA PA DO AUTA PA DO SVEGA I SVACEGA MOLIM VAS

Status
Not open for further replies.
Top Bottom