Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vule Black 50754

Player
Player
Ime:Buba Vozdanacc

Pol:Muško

Starost:29

Rasa:Crnac

Nacionalnost:Srbin

Mesto rodjenja:Valjevo

otac:Jovan Vozdanacc

Majka:Jovana Vozdanacc

tezina:85 kg

visina: 189,7 cm

boja ocijuplave

Boja kose:Braon

Tetovaze:Ruke,noga

Prednost:Kreativnost,snalazjinost

Slabost:Bes

Buba se rodio u valjevu 1996 godine u postenoj porodici tog grada.Od malena je bio problematican. uglavno

Rodio sam se u malom selu, okružen prirodom i skromnim ljudima. Detinjstvo mi je bilo ispunjeno igrom u poljima i učenjem o vrednosti rada. Sa snovima o boljoj budućnosti, preselio sam se u grad, gde sam se suočio s izazovima, ali nikada nisam odustao. Školovanje i naporan rad doneli su mi uspeh. Osnovao sam porodicu i naučio ceniti male stvari u životu. Sada, u zrelim godinama, shvatam da je najvažnije voleti, biti voljen i ostaviti trag dobrote Kroz život sam shvatio da svaki izazov nosi lekciju, a svaki uspeh dolazi s trudom i strpljenjem. Putovanja, prijateljstva i porodica oblikovali su me. Vreme me naučilo da je sreća u zahvalnosti.

ishodi:
1- Buba može pretraživati lice s bilo koje strane osobe.
2-Buba može vezaviti, pretraživati, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa revolverom u ruci zbog bezbednosti i svog znanja stečenog u životu
3-Buba može koristiti,,Heavy, klasu oružija (heavy sniper i shotgun),kao i LMG zbog svoje obuke u Policiji.
4- Buba može voziti offroad kolima offraod putem 70 na sat zbog svoje Profesionalnosti.
5-Buba može ići u bilo kojoj situaciji 1v2 zbog iskustva stečenim u naselju u kome je živeo
6- Buba može koristiti drogu zbog svojih Bolesti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom