Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55170
Players nickname
Kojot Lerdi
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Jan 23, 2025
Time
00 02
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/917522/page-2#post-3243413

Ilija Shadow

Player
Player
Ovako lepo se vidi da me je igrac 54903 prevario,tako sto je uklonio svoj panel,a igrac 37790 me zapricavao(Za to mislim da nema kazne za zapricavanje,on svoj panel nije uklonio).Igrac 54903 je uklonio panel dok me je ovaj zapricavao znaci njemu treba za scam da se da a ne ovom,pritom je kaznio pogresan id-54093 a scamovo me 54903...Koj nije dobio kaznu sem za 6.18 a pritom ima i prirodan put,dostavio sam zalbu i za to...Molim da se igrac 37790 un-banuje bez money-wipea posto lik u principu nista nije uradio..A zajcev je doneo dosta pogresnih odluka tu,kazne za druga pravila,pogresio id i tako dalje.Molim da se sve lepo pregleda i procita sa strpljenjem...Ako nesto ne razumete mogu i ig da vam ispricam sve ili preko dc-a
Opet molim da se 37790 unbana bez money-wipa
Hvala
Pozdrav

Ilija Shadow

Player
Player
Reko sam in game zajcevu da je pogresio ID,on dolazi do mene,i prica mi nisam nista pogresio,ti ces me ucis sta js da radim,ja kazem broj si pogresio kaze on jel ti razumes srpski,onako drsko ne mozes da mu objasnis da je ID pogresio…

Ilija Shadow

Player
Player
I molim vas ako je nemanja u pravu(a nije)da napisete samo admin donio ispravnu odluku…ako moze i objasnjenje kako je to isprsvns odluka..Hvala Pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom