Scamovanje. Imate video u prilogu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brate ima ID igraca, i svoj i njegov.Pre nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
Imate 12 sati da ispravite ove greške
- Zalba napisana u pogresnom formatu (fali ID igraca)
ostavi u opis tamo Scam | 14801Brate ima ID igraca, i svoj i njegov.
Jeste izbegavanje poreza ali svi to rade al opet ga je scam-oNe možeš da dajes tako stvari za 1000 dolara to je izbegavanje poreza
Kakav je to razgovor, koliko ja znam ne smije se vrijedat.id 14801 se treba banovati jer je djubre od coveka
Kako znaš da ga je scamo ako se ne cuje razgovor igraca ID 14801 kako pristaje na tu ponudu. Treba imati POV i potvrdu da je pristao na tu ponudu.Jeste izbegavanje poreza ali svi to rade al opet ga je scam-o
ako se vec nije slozio, sto je uzeo auto i pobegao?Kako znaš da ga je scamo ako se ne cuje razgovor igraca ID 14801 kako pristaje na tu ponudu. Treba imati POV i potvrdu da je pristao na tu ponudu.
Verovatno je uzeo auto zato što ga je kupio od tebe i htio se ići provozat njime po gradu, ako imas POV di te je ubio sa revolverom i kasnije pobjegao, to znaci da te je scamovao i imamo celi prikaz scamovanja. Okaci na gradski web sve dokaze koje imas. Ubijanje revolverom i bezanje i naravno ako imas potvrdu gde covek pristaje na tvoj dogovor gde se cuje njegov glas.ako se vec nije slozio, sto je uzeo auto i pobegao?
i kasnije uzeo revolver i ubio me
ali on meni nije platio za taj auto koji je "kupio" od mene. To je poenta sta hocu da kazem. A za ovo kad me ubio nemam snimak, ostavio sam telefon kako bih ga jurio.Verovatno je uzeo auto zato što ga je kupio od tebe i htio se ići provozat njime po gradu, ako imas POV di te je ubio sa revolverom i kasnije pobjegao, to znaci da te je scamovao i imamo celi prikaz scamovanja. Okaci na gradski web sve dokaze koje imas. Ubijanje revolverom i bezanje i naravno ako imas potvrdu gde covek pristaje na tvoj dogovor gde se cuje njegov glas.
buraz sve se vidi na pov-u lik je uzeo auto za 1000 i pobegaoKako znaš da ga je scamo ako se ne cuje razgovor igraca ID 14801 kako pristaje na tu ponudu. Treba imati POV i potvrdu da je pristao na tu ponudu.
Kako znaš da ga je scamo ako se ne cuje razgovor igraca ID 14801 kako pristaje na tu ponudu. Treba imati POV i potvrdu da je pristao na tu
Ne budi kreten, jasno se vidi sta se desilo.Verovatno je uzeo auto zato što ga je kupio od tebe i htio se ići provozat njime po gradu, ako imas POV di te je ubio sa revolverom i kasnije pobjegao, to znaci da te je scamovao i imamo celi prikaz scamovanja. Okaci na gradski web sve dokaze koje imas. Ubijanje revolverom i bezanje i naravno ako imas potvrdu gde covek pristaje na tvoj dogovor gde se cuje njegov glas.
Brate kao prvo ne razumijem od strane Vas cemu vredanje, jel u POV ima glas kupca auta gde je pristao na to.Ne budi kreten, jasno se vidi sta se desilo.
ako se nisi slozio, sto si onda protiv svoje volje pristao na moju ponudu. Samo si mogao da odbijes i tjt. Nikom nista?!Ja nisam pristao na tu cenu i nista se u klipu ne cuje.